Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tvrdé K.O. pre Separa: DUSIL SA vlastnou krvou.. Majk Spirit mu ZLOMIL NOS!

Po presnom údere od Majka Spirita Separa zaliala krv. Zobraziť galériu (6)
Po presnom údere od Majka Spirita Separa zaliala krv. (Zdroj: Instagram Separ)

BRATISLAVA - Fanúšikovia boxu sa v piatok večer dočkali dlhoočakávaných zápasov v rámci podujatia Fight Night Challenge. Svoje sily si v ringu zmerali hneď niekoľkí slovenskí raperi. Medzi nimi aj Majk Spirit (37), ktorý sa postavil proti Separovi (35). A diváci sa stali svedkami veľmi tvrdého K.O. Krv tiekla potokom, porazený hudobník mal zlomený nos!

Zápasy raperov v rámci podujatia Fight Night Challenge niektorí diváci označili za dohodnuté. Vraj "bojovníci" vopred vedia, ktorý z nich vyhrá a ich súboj je v podstate len jedno veľké divadlo. To, pochopiteľne, vytočilo rapera Michaela Kmeťa alias Separa, ktorý po zápase s Majkom Spiritom zostal pekne mimo. 


FNC prinieslo ďalšiu veľkú šou: Triumf Végha či Rytmusa... Majk Spirit dorazil Separa!


Od kolegu totiž schytal presný úder priamo na nos. V momente ho zaliala krv a ledva lapal po dychu. Zápas musel byť preto predčasne ukončený. „Včera som vypil tak kýbel krvi a počas toho sa snažil neutopiť a ešte ustáť, čo sa dalo... Samozrejme sme sa dohodli,“ napísal ironicky Separ. A priblížil, čo konkrétne sa v ringu stalo.

Tvrdé K.O. pre Separa:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Separ)

Pred dvomi týždňami si totiž na tréningu zlomil nos, no a ten mu Majk opäť dochrámal. Ako dôkaz priložil lekársku správu z 18. mája, aj röntgen hlavy. „Dva týždne pred zápasom som dostal nechutný direkt a mal trojitú trieštivu zlomeninu nosa. Nechcel som sklamať ľudí a skipnúť zápas jak pussy, tak som proste nastúpil. Riskoval som a v podstate  aj vedel, že to nebude ok,“ vysvetlil Separ. 

„V prvom kole mi ho Spirit roz*ebal a ja už som sa len fajnovo dusil krvou po zbytok polovičného zápasu, ktorý sme ukončili, lebo sa proste nedalo fungovať ďalej. Tú bolesť a návaly krvi, ktorými sa dusíš, proste neo*ebeš,“ pokračoval raper. Týmto však nechcel ospravedlniť, prečo v zápase prehral - uznal, že Majk bol perfektne pripravený a k výhre mu pogratuloval.

Tvrdé K.O. pre Separa:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Separ)

Tvrdé K.O. pre Separa:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Separ)

Viac o téme: Majk SpiritSeparFight Night Challenge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu