Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vémolova vyplastikovaná Slovenka sa potrebuje „dať opraviť“: Niektoré zákroky trpko oľutovala!

Lela Ceterová Zobraziť galériu (2)
Lela Ceterová (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA - Bývalá playmate Lela Ceterová vždy pútala pozornosť svojím neprirodzeným vzhľadom. Nie je žiadnym tajomstvom, že podstúpila niekoľko plastických operácií. Dnes už však niektoré, ktoré absolvovala v pomerne mladom veku, ľutuje.

Už čoskoro by sa mala Lela Ceterová vydať za zápasníka Karlosa Vémolu, s ktorým má dve deti. 

A krátko pred svadbou sa budúca nevesta rozhodla nechať sa opäť vylepšiť. Respektíve by mali odborníci napraviť chybu, ktorej sa v minulosti dopustila. „Sú zákroky, ktoré ľutujem. A už by som na takú plastickú operáciu nešla. A teraz nastal čas, aby som napravila chyby, ktorých som sa na svojom tele v mladosti dopustila,” prezradila blondínka pre web Extra.cz. 

O pár dní by sa mala podrobiť rovno dvom zákrokom. Okrem istej nápravy potrebuje totiž riešiť aj problém, ktorý vznikol v tehotenstve. „Keď už budem pod narkózou, tak to chcem mať za sebou. Jeden sa týka popôrodných problémov a druhý je hriech mladosti, ktorý treba napraviť. A priznám sa, že keby som to riešila dnes, tak by som na tú operáciu nikdy nešla,” vyhlásila Ceterová. 

Vémolova vyplastikovaná Slovenka sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram LC)

Čo presne potrebuje "opraviť", ale nekonkretizovala. Podľa spomínaného českého webu však v žiadnom prípade nepôjde o zmenšovanie Leliných vnád. Tak sa nechajme prekvapiť, či bude zmena viditeľná na prvý pohľad, alebo ide o zákrok na takej časti tela, ktorú bežne cudzím očiam nevystavuje. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola

Viac o téme: Lela Ceterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu