Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa Slovenka po plastike ZADKU: FOTO Rovno z operácie a... ŠIALENÁ SUMA za celý zákrok!

Z tej SUMY sa vám zatočí hlava! Zobraziť galériu (6)
Z tej SUMY sa vám zatočí hlava! (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

BRATISLAVA/MARBELLA - Len včera sme na Topkách písali o tom, že jojkárska hviezdička známa z rôznych reality šou sa opäť nechala vylepšiť. Reč je o Zuzane Žilinčíkovej alias Zuzanite, ktorá si v Španielsku nechala zväčšiť zadok. A to zďaleka nie je všetko!

Plavovláska sa vďaka svojim úpravám preslávila a práve pre obrie prsia či napichané pery sa stala výraznou postavičkou rôznych šou ako Take me out či Nákupné maniačky. No a zdá sa, že s vylepšeniami ešte neskončila. Ako sme spomínali už včera, aktuálne sa v španielskej Marbelle zotavuje zo zväčšenia zadku. 

„Keďže som žena, nikdy nie som s ničím spokojná. Túžila som po zmene. Nielen po výraznom zadku, ale aj širokých bokoch a úzkom páse, čo som touto operáciou dosiahla,” zdôvodnila svoje rozhodnutie na Instagrame. No a práve tam najnovšie aj zverejnila fotku svojho zadku tesne po zväčšení. A aby toho nebolo málo, záber je rovno z operačného stola. 

Známa Slovenka po plastike
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Z.Z.)

Z pohľadu na krivky je zrejmé, že blondínka dosiahla to, po čom túžila - netají sa tým, že sníva o takom zadku, aký má sexi Kim Kardashian. A celá táto paráda nestála málo! Keďže tieto operácie na Slovensku nie sú až tak populárne a v podstate ich ani nerobia, Zuzanita si celý zákrok zaplatila v Španielsku, kde za celý proces i s ubytovaním vysolila 15-tisíc eur. Nuž, taký drahý zadok sme na Slovensku zrejme ešte nemali! 

Viac o téme: Zuzana ŽilinčíkováZuzanita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu