Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DRÁMA blondínky z Jojky: Prepichnuté kolesá a cukor v nádrži… Prípad rieši POLÍCIA!

Zuzanita si cez víkend našla poškodené auto. Zobraziť galériu (7)
Zuzanita si cez víkend našla poškodené auto. (Zdroj: archív Z.Ž.)

ŽILINA - Prsnatá blondínka Zuzanita Žilinčíková aktuálne účinkuje v jojkárskej šou Bez servítky. Tam bolo jej jedinou starosťou navariť svojim štyrom hosťom a naopak hodnotiť to, čo pripravili oni. Cez víkend však musela riešiť oveľa vážnejší problém. Niekto jej totiž prepichol pneumatiky na aute a do nádrže nalial cukor. Prípadom sa už zaoberá polícia!

Zuzanita Žilinčíková je extravagantnou televíznou hviezdičkou. Do povedomia verejnosti sa dostala ešte vďaka jojkárskej šou Take me out a odvtedy sa z času na čas pripomenie nejakou pikoškou zo svojho života. Naposledy plastickou operáciou zadku, či dramatickým rozchodom so svojím ex. 

Galéria: Zuzana Zuzanita Žilinčíková

Aktuálne opäť hviezdi na obrazovkách Jojky - tentokrát v relácii Bez servítky. No aktuálne oveľa viac blondínku  zrejme trápi to, čo sa jej stalo cez víkend. Ktosi jej totiž prepichol pneumatiky na aute a do nádrže nasypal cukor. Dokonca kvôli tomu páchateľ neváhal preskočiť plot. 

„Moje osobné auto som mala zaparkované vo dvore, kde bývam. V nedeľu doobeda som si všimla prepichnuté 2 zadné gumy a vylomenú krytku na nádrži, kde boli stopy po kryštálovom cukre. Na otvorenie nádrže som počkala na políciu, ktorá potvrdila, že nádrž je plná cukru,“ prezradila pre Topky.sk Žilinčíková. 

DRÁMA blondínky z Jojky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív Z.Ž.)

„Auto prezreli technici z polície, odobrali DNA a následne som ho dala do servisu, kde mi ho dali do poriadku. Všetko aktuálne riešia vyšetrovatelia z kriminálnej polície Žilina,“ dodala Zuzanita, ktorá vraj má aj podozrenie na páchateľa. „Samozrejme mám, ale všetko nechávam v rukách vyšetrovateľov,“ uzavrela. 

DRÁMA blondínky z Jojky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív Z.Ž.)

Viac o téme: Zuzanita Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu