Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Česká herečka prežila počas víkendu PEKLO: Surová BITKA a pokus o ZNÁSILNENIE!

Kristýna Boková Zobraziť galériu (4)
Kristýna Boková (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Šokujúce priznanie! Česká herečka Kristýna Boková (40), známa napríklad z filmov Občianský preukaz, Horem pádem, či Toman, prežila počas uplynulého víkendu chvíle hrôzy. Ako umelkyňa prezradila, stala sa obeťou útočníka, ktorý ju nielenže fyzicky napadol, ale tiež sa ju pokúsil sexuálne zneužiť.

Kristýna Boková zverejnila na svojom Instagramovom profile príspevok, ktorým poriadne vystrašila svojich priateľov a followerov. Sympatická herečka v príspevku spomínala viaceré traumy a bolestné skúsenosti, ktoré ju počas života postretli. Počnúc zatýkaním jej otca, cez potrat a strach o dieťatko, až k sklamaniam, ktoré jej zapríčinili niektorí ľudia. 

V príspevku však umelkyňa prehovorila aj o traumatizujúcej skúsenosti, ku ktorej došlo počas víkendu. „Nikdy som sa tak nebála. Nie o seba, ale o moju maminku, ktorá bola so mnou, o život mojich detí, ktoré by bezo mňa mali iný život. Túžba žiť pre ne a ochrániť tú, ktorá mi umožnila tu byť a žiť a žiť tak, ako to najlepšie dokážem. Pretože by ich to vštkých zlomilo,” uviedla na margo surového útoku Kristýna. „Keby tých úderov bolo viac alebo o trošku vyššie, uź by som o sebe nevedela a tej sile zla by som sa neubránila,” dodala.   

Herečka tiež priznala, že útočník sa ju pokúsil znásilniť. Našťastie, k tomu nedošlo. „Niečo ma ochránilo a zmenilo znovu smer. Ja ďakujem, že aj keď strach zostáva, ja ho pomaly zase premením na dôveru v život,” zverila sa. „Som v poriadku, nie som znásilnená, ale viac som porozumela obetiam. Nemajú to jednoduché. A musia ustáť ďalšie a ďalšie prekážky, ktoré ich boľavé telá a duše musia prekonať,” pokračovala vo svojej výpovedi Kristýna. 

Okrem iného tiež prezradila, že detaily hrozivého zážitku musela preberať s mužmi zákona, ktorí k nej našťastie boli láskaví a súcitní. Pri kontrole u lekárov však už podľa vlastných slov také šťastie nemala. A istý čas im trvalo, kým ako-tak prejavili empatiu. Boková svojou výpoveďou mnohých zaskočila. Priatelia, fanúšikovia a kolegyne jej pod úprimným priznaním zanechali komentáre plné podpory, ktorú teraz nepochybne potrebuje. 

Česká herečka prežila počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu