Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa Slovenka uvažuje nad odchodom z krajiny: Roky sa snažila ale... Obrovské sklamanie!

Lucia Sládečková s dcérou Zobraziť galériu (4)
Lucia Sládečková s dcérou (Zdroj: Instagram.com/lucidstyle_official)

BRATISLAVA - Lucia Sládečková alebo skôr Lucid nie je pre Slovákov žiadnou neznámou. Jej meno sa začalo čoraz viac skloňovať vďaka práci v šou Nákupné mamičky, kde pod jej rukami vznikali zo súťažiacich nádherné bohyne. Talentovaná vizážistka postupne rozbehla kurzy a otvorila si vlastný salón, kde pracuje niekoľko zamestnancov.

Slobodnú mamičku nezlomilo ani to, že na výchovu dcérky bola v podstate sama. Teda, pokiaľ by jej oporou nebola vlastná mama, po ktorej pomenovala i svoju rozkošnú Lydku. Lenže Lucia má pocit, že všetka snaha na rozbehnutie vlastného podnikania bola v podstate zbytočná. Minimálne v dnešnej dobe. Keďže Lucia a jej dievčatá rady cestujú na spoločné výlety do zahraničia, fanúšikov zaujímalo, či by si dokázala predstaviť život mimo Slovenska.

Známa Slovenka uvažuje nad
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.S.)

A jej slová pôsobia pomerne jednoznačne. Pôvabná mamina hovorí, že keď už sama dokázala zabezpečiť rodinu tu, nevidí dôvod, prečo by sa jej to nemalo podariť niekde inde. Kotvu vraj v našej krajine necíti a dôležitá je pre ňu celková atmosféra, pozitívna energia a najmä pokoj. Navyše, nemá pocit, že drina, ktorú vynaložila, sa jej vyplatila. 

Známa Slovenka uvažuje nad
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.S.)
Keď sa jej fanúšikovia pýtali, či by si dokázala predstaviť že by sa venovala inej práci, mala v tom jasno. „Dokážem sa vzdať mojej práce, pretože som to roky budovala a ho*no z toho,” uviedla a to nie je všetko. Luciu zjavne mrzí, že dnes sa človek najlepšie dokáže zabezpečiť tým, že skrátka iba funguje na sociálnej sieti. 

„Na Slovensku je moderné nič nerobiť, len mať Instagram, A vlastne vy to uznávate,” hovorí vizážistka, ktorá sa okrem salónu venuje aj predaju vlastných kozmetických produktov, no uvedomuje si, že u nás sa bez sociálnych sietí len ťažko človek niekam pohne... 

 

Viac o téme: Lucia SládečkováLucid Style
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu