Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská komička zhadzuje kilá a teraz... Ukázala sa CELKOM BEZ!

Simona Salátová Zobraziť galériu (5)
Simona Salátová (Zdroj: Instagram/simonacomedy)

BRATISLAVA - Zhadzuje kilá, zhodila aj mejkap! Komička Simona Salátová patrí medzi ženy, ktoré preferujú výrazné líčenie. Keď sa objavuje na verejnosti, či v relácii RTVS Silná zostava, dokonale upravená tvár je pre ňu samozrejmosťou. Svetu sa ale najnovšie ukázala, ako vyzerá, keď sa odlíči.

Na topkách sme vás nedávno informovali, že Simona Salátová sa rozhodla zatočiť so svojimi kilami navyše. A darí sa jej. Za 4 mesiace sa pochválila úbytkom 15kg. 


Rytmus jej naložil za kilá navyše a potom: Komička z RTVS šokuje... Kritizovala vychrtlé MISSky, teraz SCHUDLA 15 kíl!


Okrem zdravia a postavy však obľúbená komička začala dbať aj o niečo iné. A to o svoju pleť, ktorú podľa vlastných slov občas poriadne potrápila. „Vždy som mala problém s odličovaním. Cháp tak, že som na to kašľala. Po mnohých invektívach od priateliek, ktoré radšej pôjdu spať obuté ako neodlíčené, som si našla cestu k čistej pleti,” priznala Simona. 

Simona Salátová na prvom zábere s dokonale nalíčenou tvárou a na druhej fotke po dokonalom odlíčení.
Zobraziť galériu (5)
Simona Salátová na prvom zábere s dokonale nalíčenou tvárou a na druhej fotke po dokonalom odlíčení.  (Zdroj: Instagram/simonacomedy)

Ako dôkaz pridala záber, ktorý ju zachytáva celkom bez mejkapu. Na fotke sa tak Salátová ukázala, ako ju bežne majú možnosť vidieť len jej milovaný synček Damián a priateľ, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Joe Trendy. 

Viac o téme: Simona Salátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu