Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Markizácky šéf podstúpil premenu: V utajení mal vyzerať ako chudák, ale... FOTO Veď je z neho omladnutý "týpek"!

Wau tak táto premena sa naozaj vydarila! Zobraziť galériu (3)
Wau tak táto premena sa naozaj vydarila! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera večer na Markíze odštartovala druhá séria šou Utajený šéf. Táto sezóna začala v známej slovenskej mliekarni, ktorej šéfuje nenápadný muž v stredných rokoch Rastislav Lupták. Keď v maskérni podstúpil premenu, aby sa mohol nenápadne vmiešať medzi svojich zamestnancov... Wau, veď vyzerá úplne štýlovo a oveľa mladšie!

Rastislav sa mal pod rukami šikovného markizáckeho tímu premeniť na Viktora. Ten vraj do mliekarne prišiel ako účastník dokumentu o ľuďoch, ktorí sa kvôli koronakríze vrátili domov zo zahraničia a hľadajú si tu prácu. Diváci sa už v úvode však nestíhali čudovať a v šoku zostal aj sám šéf. 

Z riaditeľov totiž v maskérni väčšinou urobila zanedbaných mužov, ktorí pôsobia, akoby na svoj vzhľad absolútne nedbali a vyzerajú omnoho staršie. Tento prípad bol ale úplne iný. Zo šéfa urobili hipstera, nasadili mu bradu, kučeravé vlasy a štýlové okuliare. 

Rastisláv Lupták šéfuje známym slovenským mliekarňam.
Zobraziť galériu (3)
Rastisláv Lupták šéfuje známym slovenským mliekarňam.  (Zdroj: TV Markíza)

Keď sa napokon uvidel v zrkadle, nemohol uveriť vlastným očiam. Ako brigádnik Viktor pôsobil ako štýlový muž, pripomínal akéhosi hipstera a tipli by ste mu tak o desať rokov menej. To si zjavne uvedomoval aj on sám, keď sa neustále obzeral a vyhlásil, že si príde oveľa mladší. Čo poviete? Mohol by sa týmto vzhľadom inšpirovať aj v skutočnosti?

Ak ste zmeškali prvú časť Utajeného šéfa a chcete vedieť, ako to dopadlo, môžete si ho pozrieť na Voyo, kde už teraz nájdete aj ďalšiu epizódu! 

Z nenápadného šéfa urobili v maskérni omladnutého
Zobraziť galériu (3)
Z nenápadného šéfa urobili v maskérni omladnutého "týpka"  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Utajený šéf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu