Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kontroverzná Slovenka, ktorá spievala o svojej VAGÍNE: Stala sa mamou!

Ema Lacová sa do povedomia verejnosti dostala naozaj kotroverzne. Zobraziť galériu (2)
Ema Lacová sa do povedomia verejnosti dostala naozaj kotroverzne. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Moja pi*a nie je skromná, každého čáva odrovná! Takto znela len časť textu piesne s názvom Skromná, ktorú v auguste 2021 vypustila do sveta slovenská influencerka Ema Lacová (22). No hoci v povedomí verejnosti je zapísaná ako kontroverzná a vulgárna osoba, v súkromí prežíva to najnežnejšie obdobie. Stala sa totiž mamou!

Mladá slovenská influencerka sa do povedomia verejnosti dostala tých najkontroverznejším spôsobom. Ako však priznala, tehotenstvo jej otvorilo oči a obrátilo jej život naruby. „Môj životný štýl býval veľmi pofidérny a v deň, keď som sa dozvedela, že budem mamina, sa mi doslova obrátil život naruby tým najlepším spôsobom,“ vyjadrila sa na sociálnych sieťach. 

A aktuálne prežíva tie najradostnejšie chvíle svojho života. So svojím priateľom, českým influencerom Honzom, sa totiž tešia z krásnej dcérky. Tá sa na svet vypýtala ešte v utorok 11. apríla. A rodičia dali malej princeznej krásne meno, ktoré perfektne sedí k jej priezvisku. Prekvapivo nie k otcovmu, ale maminmu - dievčatko sa volá Lara Lacová. Gratulujeme!

Kontroverzná Slovenka, ktorá spievala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram E.L.)

Viac o téme: Ema Lacová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu