Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Netradičný BIZNIS Sulíkovho syna: Založil stránku... Výzva na natočenie PORNA aj nafotenie NAHOTINIEK!

Richard Sulík založil stránku, ktorá občas vyzýva aj k poriadne pikantným činom. Zobraziť galériu (5)
Richard Sulík založil stránku, ktorá občas vyzýva aj k poriadne pikantným činom. (Zdroj: youdare.sk)

BRATISLAVA - Syn ministra hospodárstva Richarda Sulíka (54), Filip (26), na seba v týchto dňoch púta pozornosť svojím netradičným biznisom. Založil totiž stránku, prostredníctvom ktorej ľudia buď vymyslia výzvu, alebo peniazmi podporia už existujúcu. No okrem tých nevinných prípadov sa tam objavilo aj niekoľko poriadne pikantných. Druhú vicemiss Slovensko 2020 Kristínu Víglaskú vyzývajú na nafotenie nahotiniek a... Kontroverznú speváčku na natočenie PORNA!

Syn Richarda Sulíka, 26-ročný Filip Sulík, svoje IT vzdelanie využil naplno a založil stránku. Jej koncept je pomerne zaujímavý. Ľudia prostredníctvom nej môžu buď pre niekoho vymyslieť výzvu, alebo svojimi peniazmi podporiť už existujúcu. Suma, ktorá sa na danú výzvu vyzbiera, má slúžiť ako motivácia na jej splnenie. Po jej zdolaní ju totiž vyzvaný získa. 

No smerovanie stránky sa po pár dňoch fungovania trochu vymklo spod kontroly. Okrem nevinných podpichnutí sa tam totiž objavili aj viaceré kontroverznosti. Napríklad influencerku Emu Lacovú, ktorá sa zviditeľnila piesňou o svojej vagíne, tam kamarát Slaytiiina vyzýva na natočenia porna. „Ema Lacová natočí profesionálne porno a odovzdá ho platforme na distribúciu podporovateľom,“ píše sa v podmienkach splnenia výzvy. Na tú sa doteraz vyzbieralo 8069,37 eur.

Netradičný BIZNIS Sulíkovho syna:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youdare.sk)

2. vicemiss Slovensko 2020 Kristínu Víglaskú zas verný kamarát Zuzany Strausz Plačkovej a influencer Denis Drotár vyzval na nafotenie nahotiniek. Ak niekto prispeje 1 eurom, získa jej jednu nahú fotku, ak výzvu podporí 5 eurami, získa 20 fotiek, za  10 eur získa exkluzívne video z fotenia a ak sa niekto rozhodne zainvestovať 500 eur, pôjde s Kristínou na rande. 

Netradičný BIZNIS Sulíkovho syna:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youdare.sk)

No objavili sa tam aj nevinné výzvy, na ktoré zrejme stránka bola založená primárne. Za všetky spomeňme výzvu influencerovi Matejovi Zrebnému, nech sa premenuje na Žrebný, Mariána Kotlebu zas ktosi vyzýva, aby sa dal zaočkovať proti koronavírusu a Separa a Rytmusa, aby na seba nahrali diss. 

Netradičný BIZNIS Sulíkovho syna:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youdare.sk)
Netradičný BIZNIS Sulíkovho syna:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youdare.sk)

Ako syn Richarda Sulíka priznáva, spočiatku sa obával, či projekt bude mať úspech. Dnes sa však teší veľkému záujmu. „Našou najväčšou dilemou bolo, či budú ľudia ochotní na niečo takéto prispievať. Zatiaľ sme vyzbierali 10 000 eur od viac ako 1000 ľudí,“ priznal s tým, že stránka bola primárne určená známym osobnostiam a ich fanúšikom, ktorí ich majú vyzývať na splnenie nejakej úlohy. No využiť ju môže ktokoľvek. „Vidíme potenciál aj medzi kamarátmi, ktorí sa môžu takto navzájom vyzvať,“ dodal Sulík mladší.

Viac o téme: Richard SulíkFilip Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu