Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VEĽKÁ GALÉRIA z Miss: Slovenské krásky ukázali chlapov, Rezešovej prsia na voľnobeh a... Dokonalý outfit sa zmenil na "prúser"!

VEĽKÁ GALÉRIA z Miss 2021 Zobraziť galériu (57)
VEĽKÁ GALÉRIA z Miss 2021

BRATISLAVA - V sobotu večer sa konalo veľkolepé finále prestížnej súťaže Miss Slovensko. Kráľovnou krásy pre rok 2021 sa stala prekrásna Sophia Hrivňáková, titul I. vicemiss získala Sylvia Šulíková a tretie miesto obsadila tmavovlasá Jana Vozárová. Mladučké krásky si svoj veľký večer mohli užiť plnými dúškami. Vlani bol totiž galavečer kvôli koronavírusu prísne skresaný a chýbala aj tradičná žúrka po finále. Tentokrát sa však predsa len konala a... Aha, čo sa tam dialo!

Už počas samotného finále všetkých absolútne očarila krásna Viktória Podmanická - miinuloročná prvá vicemiss. Na pódium vyšla vo výraznej červenej róbe, ktorá jej nesmierne pristala a vyzerala v nej ako skutočná femme fatale. Slovenská dvojníčka Meghan Markle to však úplne nedomyslela.

Svetlá a blesky fotoaparátov totiž odhalili jej nohavičky, ktoré výrazne presvitali. Absolútnom klincom boli okrúhle nálepky na bradavky, ktoré tento inak skvostný look vo výsledku nepekne pokazili...

Outfit Viktórie Podmanickej pokazili presvitajúce nálepky na bradavky
Zobraziť galériu (57)
Outfit Viktórie Podmanickej pokazili presvitajúce nálepky na bradavky  (Zdroj: Ján Zemiar)
Predstavenie finalistiek Miss Slovensko 2021 (Zdroj: Martin Bublavý)

VEĽKÁ GALÉRIA z Miss:
Zobraziť galériu (57)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Problém s prsiami mala aj Eva Rezešová-Džodlová. Tá na finále Miss zvolila priliehavé šaty  s mimoriadne hlbokým výstrihom. A nebol iba hlboký, ale aj pomerne široký. Keď brunetka pózovala fotografom alebo len sedela za stolom s priateľmi, vyzeralo to tak, že stačí jeden nesprávny pohyb a jej prednosti vybehnú von. Našťastie sa nič podobné nestalo, no ak by si nedala pozor, mohlo dôjsť k celkom slušnému trapasu... 

Výstrih Evy Džodlovej Rezešovej miestami pôsobil naozaj nebezpečne
Zobraziť galériu (57)
Výstrih Evy Džodlovej Rezešovej miestami pôsobil naozaj nebezpečne  (Zdroj: Ján Zemiar)

VEĽKÁ GALÉRIA z Miss:
Zobraziť galériu (57)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Stredobodom after party boli krásne finalistky Miss, no na žúre nechýbali ani víťazky uplynulých ročníkov. Medzi nimi Magdaléna Šebestová, Veronika Vagnerová Husárová či Eva Verešová, no pozvnie prijali ani mladšie ročníky. Zablahoželať novej kráľovnej prišli i Dominika Grecová a Kristína Krajčírová, ktoré v spoločnosti prevetrali výnimočne aj svojich partnerov. Aha, ako im to pristalo! 

Viac FOTO z after party so známymi osobnosťami nájdete v našej galérii

VEĽKÁ GALÉRIA z Miss:
Zobraziť galériu (57)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

VEĽKÁ GALÉRIA z Miss:
Zobraziť galériu (57)

 

Viac o téme: Miss Slovensko 2021
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu