Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečky šokovali na filmovom festivale: Jedna ukazovala nohavičky, druhá rovno PRSIA!

Herečky ukázali viac, ako ktokoľvek čakal. Zobraziť galériu (3)
Herečky ukázali viac, ako ktokoľvek čakal. (Zdroj: Profimedia)

BENÁTKY - Po karlovarskom filmovom festivale prišiel na rad aj ten benátsky. A najviac zaujali herečky, ktorých mená nie sú príliš známe. Stavili totiž na odvážne outfity.

V Benátkach aktuálne prebieha filmový festival a zraky sa samozrejme upierajú aj na róby prítomných žien. Mnohé sa postavili na červený koberec v nádherných modeloch a viaceré dokonca zvolili šaty uzavreté až ku krku bez akéhokoľvek výstrihu. 

Našli sa však aj také, ktoré zas zo svojho tela odhalili viac, ako by ktokoľvek čakal. Najodvážnejšia bola zatiaľ Salome Dewaels, ktorá zvolila úplne priesvitný zvršok a celému svetu tak ukazovala svoje prsia, bradavky jej len jemne prekrývali vyšité kvety. 

Sukňa tohto modelu mala pritom potenciál urobiť z herečky hviezdu aj bez takto šokujúcej vrchnej časti, nuž ale... Proti gustu žiaden dišputát. 

Herečky šokovali na filmovom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Neskôr zas – náhodou alebo zámerne – ukazovala fotografom svoje nohavičky jej kolegyňa Sara Ricci. Tá si obliekla ľahké letné šaty, ktoré však mali rozparok... no, až tam! Brunetka si pri pózovaní odtiahla takto oddelené polovice šiat a predviedla, že v ten večer zvolila čiernu bielizeň. 

Herečky šokovali na filmovom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu