Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KORONAVÍRUS Hviezda Markízy uviazla v Taliansku: Nemôžem ísť domov a... Drsný odkaz nezodpovedným Slovákom!

Hviezda Markízy uviazla v Taliansku! Zobraziť galériu (4)
Hviezda Markízy uviazla v Taliansku!

RÍM - Nemôže sa vrátiť za rodinou! Hviezda markizáckych Mileniek sa aktuálne nachádza v talianskom Ríme. Po tom, čo sa z celej krajiny stala červená zóna, sa nemôže vrátiť domov napriek tomu, že svoju rodinu nevidela už mesiace. Reč je o Antónii Liškovej (42), ktorá v Taliansku patrí medzi mimoriadne populárne herečky a podarilo sa jej tam rozbehnúť úspešnú kariéru. Blondínka síce teraz o návrate na Slovensko môže len snívať, no rodákom poslala jasný odkaz!

V Taliansku sa aktuálne nachádza niekoľko Slovákov, medzi nimi aj pár známych osobností. K nim patrí aj Antónia, ktorá varovala Slovákov, aby sa správali zodpovedne a predišli sme tak katastrofe, aká momentálne panuje na mieste jej aktuálneho pobytu. „Píšem vám z Ríma. Táto hrozná epidémia Covid-19 zlomila do kolien celé Taliansko a rozširuje sa obrovskou rýchlosťou,” začala herečka, ktorej nie je ľahostajné, ako dopadne naša krajina. 

Galéria: Svetové hviezdy sa chránia proti koronavírusu
„Zo srdca vás prosím, aby ste nepodceňovali situáciu, to, čo sa tu bohužiaľ stalo. Dodržiavajte do písmena všetky opatrenia, ktoré vám určili,” odkázala nám, keďže podľa viacerých odborníkov Taliani situáciu nebrali spočiatku dosť vážne. „Kto môže, nech zostane doma, nezhromažďujte sa, umývajte si ruky a dezinfikujte čo najčastejšie. Udržiavajte  aspoň metrový odstup jeden od druhého a používajte ochranné rúška. Verte mi, to, čo tu teraz prežívame, je strašné,” napísala na svojom Instagrame. 

Antónia Líšková sa aktuálne nachádza v talianskom Ríme, odkiaľ varuje Slovákov.
Zobraziť galériu (4)
Antónia Líšková sa aktuálne nachádza v talianskom Ríme, odkiaľ varuje Slovákov.  (Zdroj: Instagram A.L.)

Antónia Líšková
Zobraziť galériu (4)
Antónia Líšková  (Zdroj: instagram.com/antonia_liskova_official)

Dodala aj to, že zabrániť katastrofe na Slovensku môže len správne konanie každého jedného jednotlivca. „Je to len na nás. Ja už mesiace nevidím svoju rodinu, nemôžem prísť domov, všetci sme kontrolovaní, nemocnice sú plné, stavajú sa tu vojenské stany ako počas vojny. Verím a dúfam, že moje slová dokážu pomôcť. Ja zostanem doma,” dodala herečka v závere svojho príspevku. Snáď teda vďaka vlastnej zodpovednosti túto krízu v zdraví zvládne aj ona sama. 

Viac o téme: KoronavírusMilenkyAntónia Lišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu