Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Studenkovú Markíza totálne strápnila: Spravili z nej blázna... Zničila historický obraz za tisícky eur!

Spravili z nej blázna! Zobraziť galériu (4)
Spravili z nej blázna! (Zdroj: TV Markíza)

BRTISLAVA - Zdenu Studenkovú (66) rozhodne netreba nikomu predstavovať. Herečka je doslova ikonou svojho oboru a to najnovšie patrične využili aj tvorcovia šou 2na1. Práve ona totiž bude hosťovať v tohtotýždňovej epizóde obľúbenej markizáckej relácie. A ak patríte medzi tých, ktorí si hovoria, že divadelná diva je na takéto niečo príliš rezervovaná... Neuveríte, na čo sa nechala nahovoriť!

Zdenka je v česko-slovenskom umeleckom svete hotovým fenoménom. Na mnohých ľudí ale pôsobí konzervatívne či chladne. Humor jej však vôbec nie je cudzí, o čom divákov opäť presvedčí už v stredu. Adela s Danom ju v šou 2na1 vôbec nešetrili a pripravili si pre ňu niekoľko výziev, ktoré vás zaručene dostanú do kolien.

Medzi nimi aj populárne "uško", kedy moderátori svojmu hosťovi diktujú, čo má hovoriť a robiť. Studenkovú poslali na zámok v Pezinku, kde mala vyspovedať manažérku aj kurátora historickej zbierky. Majiteľ zámku spolu s tvorcami tejto relácie preto nechal vyhotoviť repliku čerstvo zreštaurovaného cenného obrazu. 

Zdena Studenková bude hosťom šou 2na1
Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková bude hosťom šou 2na1  (Zdroj: TV Markíza)

Počas falošného rozhovoru na pokyn moderátorov začala herečka najprv hovoriť dve na tri, neskôr aj popíjať. Pred manažérkou potom zahrala, že ju alkohol zmohol, to však ešte nič nebolo. Pred očami kurátora začala totiž po obraze maľovať temperovými farbami a vyzerala ako šialená. 

Obraz najprv obliala, potom po ňom začala čmárať temperkami.
Zobraziť galériu (4)
Obraz najprv obliala, potom po ňom začala čmárať temperkami.  (Zdroj: TV Markíza)

Mladíka, ktorý netušil, že ide o repliku a nie originál obrazu, pri tomto pohľade skoro trafil šľak a v tvári mal výraz absolútnej hrôzy. Keď Studenková neprestávala čarbať, vyhlásil, že odmieta byť súčasťou celej tejto situácie a chcel zobrať nohy na ramená. Vtedy však našťastie do miestnosti vošli Dano s Adelou.

Túto grotesknú situáciu si rozhodne nemôžete nechať ujsť a keďže je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť, určite si v stredu večer pozrite šou 2na1 na Markíze. Zdenka Studenková toho totiž vyparatí ešte oveľa viac a uvidíte ju v situáciách, o akých by sa vám ani nesnívalo! 

 

Viac o téme: Zdena Studenková2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu