Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaná SVADBA markizáckeho farmára: Fanúšička ho po pár mesiacoch dohnala pred oltár!

Farma Zobraziť galériu (4)
Farma

BRATISLAVA - Už sú z nich manželia! Účastníkom poslednej série markizáckej Farmy bol aj Michal Arbet (28). Ten v súťaži príliš šťastia nemal. Avšak popularita mu priniesla vzťah v podobe fanúšičky Katky, ktorá ho kontaktovala na sociálnych sieťach. A že ide o lásku ako hrom, dokazujú fotky, ktorými sa najnovšie pochválili. Počas uplynulého víkendu totiž svoj vzťah spečatili svadbou.

Svojský Michal Arbet, účastník 12. série markizáckej reality šou Farma, sa netajil tým, že so ženami nemá veľa skúseností. Na statku si síce robil zálusk na niektoré zo súperiek, avšak nepatril k tým šťastlivcom, ktorí si pred kamerami našli spriaznenú dušu. 

Pravá láska si ho však našla po návrate do reality. A to doslova. Ako sme vás v novembri na topkách informovali, sympatická brunetka Katka ho totiž prostredníctvom sociálnej siete Instagram oslovila a zakrátko sa už pýšila tým, že je frajerkou markizáckeho farmára. 


FOTO Michal z Farmy po prehratom dueli: Hneď si našiel frajerku… Zbalila ho neodbytná fanúšička!


Michal sa netajil tým, že si s frajerkou veľmi rozumejú. Počas víkendu však jeho priaznivcov zaskočili správy o tom, že je z neho už ženáč. „Milujem život, lebo mi dal Teba. Milujem Teba, lebo Ty si môj život,” napísal na Instagrame farmár, ktorý pridal aj dátum 12. 3. 2021 a fotku, na ktorej spolu s Katkou pózujú oblečení vo svadobnom. 

Vydarenou fotkou sa pochválila aj brunetka, ktorá už vystupuje ako pani Arbetová. „Som nesmierne šťastná, že sme spoločne našli to, čo každý z nás doteraz hľadal sám. Nedávno sa naše cesty spojili a teraz pôjdeme tou spoločnou,” okomentovala Katka radostnú udalosť v ich životoch. Tak im na nej teda prajeme veľa lásky a porozumenia!

Viac o téme: FarmaMichal Arbet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu