Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Michal z Farmy po prehratom dueli: Hneď si našiel frajerku… Zbalila ho neodbytná fanúšička!

Michal Arbet v poslednom dueli neuspel. Má však šťastie v láske. Zobraziť galériu (8)
Michal Arbet v poslednom dueli neuspel. Má však šťastie v láske. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nešťastie v hre, šťastie v láske? Toto zrejme platí u posledného vypadnutého farmára Michala Arbeta (28). Svojrázny poľovník v reality šou tvrdil, že má polopriateľku... No po návrate zo statku sa už oficiálne môže hrdiť priateľkou so všetkým, čo k tomu patrí. Zbalila ho totiž neodbytná fanúšička!

Michal Arbet patrí k najväčším smoliarom markizáckej Farmy - v dueli bol dokopy trikrát a všetky prehral. Napriek tomu sa na statku udržal pomerne dlho. Naposledy sa v súboji stretol s Erikom Zahorjanom a pohorel vo všetkých disciplínach. S výsledkom 3:0 sa tak musel pobrať domov.


Obrovský ŠOK po prvom dueli na Farme: Vypadnutí nejdú domov... Štáb ich odpratal SEM!


No hovorí sa, že kto má nešťastie v hre, má šťastie v láske... No a v prípade tmavookého Hrachovišťana to platí stopercente. Len čo sa vrátil z televíznej šou, už aj si našiel priateľku. Ako sám prezradil v relácii Farma X-tra, ulovila ho neodbytná fanúšička.

Spoznali sa vraj cez internet. „Človek získa veľa fanúšikov, či už pozitívnych alebo negatívnych. No a priateľka, táto terajšia... Som sa jej zapáčil a písala stále na Instagram a môj kamarát mi pomaličky dopomohol, bol menežeris a teraz sme spolu,“ priznal Michal, pre ktorého je nový vzťah viac, ako výhra v projekte. 

Michala Arbeta po vypadnutí z Farmy zbalila fanúšička Katka.
Zobraziť galériu (8)
Michala Arbeta po vypadnutí z Farmy zbalila fanúšička Katka.  (Zdroj: Instagram K.I.)

Exfarmár tiež prezradil, že svoju novú lásku zbalil na oči. „Ja sa netajím tým, že mi je blízky farmársky spôsob života a tej dievčine je to sympatické. Vieš čo je paradox? Že ja čisto dedinčan a ona meštiansky typ človeka. Ale má teda blízko k týmto veciam,“ priznal Arbet, ktorý svoju novú známosť už stihol zobrať aj na poľovačku... A podľa jeho vlastných slov sa osvedčila. 

Michal Arbet si po vypadnutí z Farmy našiel priateľku.
Zobraziť galériu (8)
Michal Arbet si po vypadnutí z Farmy našiel priateľku.  (Zdroj: Instagram K.I.)

Viac o téme: FarmaMichal Arbet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu