Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Stalo sa to zas: Najprv posteľové scény s Kramárom a potom... Tehotenstvo!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Herec Maroš Kramár je úspešný nielen u nás, ale aj u českých susedov. Navyše sa zdá, že svojim mladým kolegyniam nosí šťastie. Po tom, čo otehotnela jedna jeho seriálová milenka, naradili ju inou. A tá je teraz tiež tehotná!

Minulý rok sa pred kamerami udiala rošáda v posteli Maroša Kramára. Tehotnú Veroniku Arichtevu v seriáli Slunečná nahradila mladšia Eva Josefíková a výmenu urobili tvorcovia trochu netradične. Proste sa slovenský herec ráno prebudil vedľa inej ženy. 

Veronika Arichteva
Zobraziť galériu (4)
Veronika Arichteva  (Zdroj: Tv Prima)

Lenže aktuálne sa tvorcovia pasujú s rovnakým "problémom". Maroš Kramár akoby zafungoval ako taký bocian, čo nosí deti., Tehotná je totiž už aj Josefíková. „Bolo fajn, že tehotenstvo bolo pripravené už od Verči Arichtevy a moje brucho rástlo skryté pod tým molitanovým, ktoré mi vypchávali v kostymérni. Priznám sa, že práve toto dlho pomáhalo udržať moje skutočné tehotenstvo v tajnosti,” uviedla herečka. 

A čo na to Maroš? „Som rád, že prinášam to šťastie, aj keď neviem, či na tom mám zásluhu. Ale vážne. Som rád, keď sa to podarí. Keď na svet prichádza nový život, tak je to vždy pekné,” povedal pre portál Život v Česku. 

Stalo sa to zas:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

Stalo sa to zas:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu