Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kramár ZMENIL IMIDŽ: Všetci sú v šoku...Maroš, už nie si sexi!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (8)
Maroš Kramár (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je z neho iný chlap! Blonďavé lokne sú už roky typickým účesom herca Maroša Kramára (62). Ten v uplynulých dňoch poriadne šokoval svojich priateľov a followerov na sociálnych sieťach. Predviedol sa totiž s výrazne zmeneným imidžom a teda... Reakcie sú rôzne!

Galéria: Maroš Kramár

Herec a moderátor Maroš Kramár, ktorý je obľúbený nielen u nás doma, ale aj u západných susedov, patrí medzi celebrity aktívne na sociálnych sieťach. Na instagrame má takmer 35-tisíc followerov a nemá problém podeliť sa aj o čo-to zo svojho súkromia. 

Aktuálne vyvolal rozruch momentkou, na ktorej predviedol svoj nový účes. „Tak som sa včera trochu nudil. Život je zmena,” napísal k fotke herec. Ten sa zbavil svojej hrivy a momentálne je vystrihaný nakrátko. 

FOTO: Maroš Kramár predviedol nový imidž. 

„Preboha! Prečo? Také krásne vlasy ste mali. Dlhšie vlasy vám určite svedčia viac. Toto je praktické, ale... Už nie si taký sexi,” znejú vybrané z komentárov. Viacerí dúfajú, že Maroš pri tomto strihu nezostane a vráti sa k osvedčenému účesu. 

Medzi followermi sa však našla aj skupinka, ktorá je nadšená. Speváčka a herečka Barbora Švidraňová prirovnala Kramára k Stingovi. A herecká kolegyňa Eva Holubová pridala komentár, ktorý stojí ozaj za to. „Obrovské ÁNO! Konečne! Preč s tým naondulovaným princom z NDR. Za mňa áno, aj keď možno budem jediná. Poď do toho, zlatíčko. Oni si zvyknú,” reagovala herečka, ktorá dodala, že má Maroša rada aj s lokňami, i bez nich. Čo na hercov nový imidž hovoríte vy?

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu