Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ako dieťa hviezdil v Markíze, dnes... Fíha! Kramárov syn zmenený na nepoznanie

Marko Kramár ako Jurko v seriáli Búrlivé víno. Zobraziť galériu (4)
Marko Kramár ako Jurko v seriáli Búrlivé víno. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Spoznali by ste ho?! Deti slovenského herca Maroša Kramára sú verejnosti dobre známe. Dcéra Tamara sa venuje hudbe, synovia Timur a Marko sa objavovali v slovenských seriáloch. Z druhého spomínaného je dnes 13-ročný mladík, ktorý sa v priebehu rokov dosť zmenil.

Sladké chlapča je minulosťou, je z neho tínedžer! Svojho času sa markizácky seriál Búrlivé víno tešil obrovskej popularite. Jeho neodmysliteľnou súčasťou bol aj Marko Kramár, ktorý v počine stvárnil malého Jurka. Toho si osvojili ústredné postavy v podaní Juraja Loja a Nely Pociskovej. Najmladší z rodu Kramárovcov podedil herecký talent a pred kamerami vystupoval ozaj ako profesionál.  

Od čias Búrlivého vína však už ubehli roky. Marko si zahral aj v markizáckom projekte Červené pásky. Istý čas skúšal šťastie ako youtuber, kde hádam každého ohúril svojou angličtinou. Ale ani pri tomto nezotrval. A hoci je v dnešnej dobe pre mládež akousi samozrejmosťou byť aktívny na sociálnych sieťach, Markov profil by ste tam pod jeho menom nenašli.

Raz za čas sa však fotkami svojich ratolestí pochváli pyšný tato. Urobil tak aj nedávno a veru, pri pohľade na vlasatého mladíka, ktorý vedľa Maroša sedí v športovom aute, by asi len málokto tipoval, že ide o Jurka z Búrlivého vína. 

Na topkách sme vás už informovali, že ani starší Kramárov syn Timur akosi netúži v herectve pokračovať. Maroš je však pred kamerami naďalej dosť aktívny. Už čoskoro ho budú môcť diváci Jojky vidieť v seriáli z hokejového prostredia s názvom Lajna.

Maroš Kramár si zahral v seriáli Lajna.
Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár si zahral v seriáli Lajna.  (Zdroj: TV Joj/ Monika Navrátilová)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu