Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská bolesť Maroša Kramára: Zomrel jeho milovaný otec (†92)!

Maroš Kramár prišiel o svojho milovaného otca. Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár prišiel o svojho milovaného otca. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Známy slovenský herec Maroš Kramár prežíva najbolestivejšie chvíle svojho života. V sobotu sa totiž musel navždy rozlúčiť so svojím milovaným otcom Jánom (†92). O bolestnej strate informoval na sociálnej sieti.

Rok 2020 bude kvôli zúriacej pandémii koronavírusu pre mnohých rokom smútku. Pre známeho slovenského herca o to viac, že sa v týchto dňoch nečakane rozlúčil so svojim milovaným otcom Jánom. O obrovskej strate informoval na sociálnej sieti Facebook. 

Galéria: Ján Kramár

„Dnes sme sa rozlúčili s mojím milovaným tatinom. Bol to úžasný človek. Budem rád ak mu venujete tichú spomienku a zapálite sviečku na jeho pamiatku. Ďakujem!“ napísal v sobotu v noci k fotke so svojím otcom zarmútený herec. 


Toto je otec Maroša Kramára: A tiež je herec!


Otec Maroša Kramára, Ján Kramár, sa narodil 14. septembra 1928 do rodiny bohatej na umelcov. Sám bol herec. Pôsobil v divadle, vo filmoch aj v dabingu. Jeho hlas bolo počuť napríklad z filmov Bedári, Zelená karta, Šofér slečny Daisy, Šarlátové písmeno, Prvý rytier a iných, pracoval aj na seriáli Doktor z hôr. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu