Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najhorší rok Maroša Kramára (61): COVID-19, smrť rodičov, aj sexuálny škandál!

Maroš Kramár na rok 2020 zrejme nebude spomínať v dobrom. Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár na rok 2020 zrejme nebude spomínať v dobrom. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herec Maroš Kramár (61) patrí k najobsadzovanejším slovenským hercom. U našich západných susedov sa teší veľkej popularite. No uplynulý rok bol aj preňho ťažký. A nielen kvôli zlým pracovným podmienkam. Prišiel o veľké peniaze, prekonal COVID-19, pasoval sa so sexuálnym škandálom. A čo je najhoršie... Zomreli mu rodičia!

Maroš Kramár sa o svojom náročnom roku rozrozprával v rozhovore pre Showtime. „To bol pre mňa najhorší rok. Nechcem byť smutný, ale naozaj...“ netajil známy Slovák. Dôvodov mal hneď niekoľko. Okrem toho, že ho pandémia zasiahla pracovne, utrpel finančne aj kvôli niečomu inému.

Galéria: Maroš Kramár

„Prišiel som o peniaze, nielen kvôli covidu, ale investoval som do zlej finančnej spoločnosti,“ netajil Maroš, ktorý, ako sme na Topkách informovali, v uplynulých mesiacoch predal aj jedno zo svojich obľúbených áut. Je otázkou, či to spolu nejako súviselo.


Na predaj! Maroš Kramár sa zbavuje auta: 21-ročný kabriolet, za... Ehm, to je v korunách?!


To všetko však bolo nič oproti tomu, čo ho ešte len čakalo. „Potom som prišiel o rodičov, to je veľmi smutné,“ netajil Kramár, ktorý však viac o tejto nepríjemnej udalosti nechcel hovoriť. Na radosti mu určite nepridal ani sexuálny škandál, ktorý sa s ním nejaký čas ťahal. 

Išlo o jeho pošteklenie maskérky pri natáčaní relácie Inkognito. Najväčším problémom bolo, že sa jej dotkol na zadku. A hoci obaja tvrdili, že sú kamaráti a slečne to nevadilo, Kramár sa dočkal verejného lynču. „Tak teraz sa bojím niekoho dotknúť,“ priznal Maroš. 


Maroš Kramár obvinený zo sexuálneho obťažovania: Reakcia dotknutej maskérky... Stačilo!


Ani zdravotne sa mu v uplynulých 12 mesiacoch príliš nedarilo. Nakazil sa totiž obávaným koronavírusom. Spočiatku si síce myslel, že je len prechladnutý, no test vyšiel pozitívne. V tom čase sa oňho starala jeho nová priateľka. Tú spomenul aj pred lekármi, a tak na kontrolu musela ísť aj ona. „Ale ona bola negatívna,“ dodal herec. Tak veríme, že nový rok bude pre Kramára podstatne lepší, ako ten predchádzajúci.

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu