Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kralevich 5 týždňov po tragickej nehode zmizla: Kamarát Otto Weiter prehovoril… Nikto sa jej nevie dovolať!

O Daniele Kralevich jej okolie nič nevie. Zobraziť galériu (6)
O Daniele Kralevich jej okolie nič nevie. (Zdroj: koláž Topky.sk)

BRATISLAVA - Koncom septembra sa v bratislavskom Ružinove odohrala obrovská tragédia. Pod kolesami luxusného Range Roveru zomrelo len 18-ročné dievča, ktoré prechádzalo cez priechod pre chodcov. Vodičkou mala byť bývalá misska Daniela Kralevich. Tá sa po nehode úplne odmlčala. Jej blízki, vrátane Otta Weitera (65), o nej nič nevedia!

V čase, keď sa nehoda stala, bojoval Otto Weiter v nemocnici o život. Aktuálne sa však opäť vracia do pracovného kolobehu a pri tejto príležitosti v stredu večer zavítal do relácie na hudobnej stanici Senzi Tv. A prehovoril aj o tejto tragickej udalosti. Že mala Daniela nehodu, sa dozvedel až neskôr. Snažil sa jej preto dovolať. 


Desivá smrť tínedžerky (†18) v Bratislave: Luxusné SUV mala šoférovať bývalá misska, svedokovia v šoku!


„Keď som sa vrátil z nemocnice, tak som sa to dozvedel, samozrejme. Niekoľkokrát som jej volal, ale neberie telefóny, vôbec nedvíha a čo máme spoločných priateľov, čo som sa ich pýtal, tak to isté,“ priznal spevák. Módna návrhárka sa vraj úplne odmlčala a nikto z jej okolia netuší, čo s ňou je a kde sa aktuálne nachádza. 


PRÁVE TERAZ: Otta Weitera náhle hospitalizovali: Spevák leží v nemocnici!


„Ona nikomu neberie telefón, ona sa absolútne odmlčala a nevieme, kde je, či je v zahraničí alebo kde je, nikto nič nevie. Ani z okruhu priateľov spoločných,“ povedal Weiter. Daniela Kralevich pritom patrila k jeho blízkym priateľom a práve ona pri ňom stála, keď koncom júla náhle zomrela jeho manželka Andrejka. 


Šokujúci zážitok Otta Weitera (65) z JIS-ky: 4,5 minúty bol MŔTVY... Po smrti sa stretol s nebohou manželkou (†47)!


V polovici septembra, po dvoch mesiacoch v smútku, ktorý zapíjal alkoholom, Weiter náhle skončil v nemocnici. O týždeň neskôr mala Kralevich v bratislavskom Ružinove tragickú nehodu. Pod kolesami jej luxusného SUV skončila len 18-ročná dievčina. Podľa svedkov auto vôbec nebrzdilo. Tínedžerka utrpela fatálne zranenia, bola na mieste mŕtva. 

Otto Weiter o najťažších mesiacoch svojho života otvorene porozprával v televízii Senzi Tv.
Zobraziť galériu (6)
Otto Weiter o najťažších mesiacoch svojho života otvorene porozprával v televízii Senzi Tv.  (Zdroj: Senzi TV)

Viac o téme: Otto WeiterDaniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu