Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Daniela Kralevich 7 týždňov po tragickej nehode: Radikálny škrt… OZNAM na Instagrame!

Daniela Kralevich pred 7 týždňami na prechode zrazila študentku Linh. Zobraziť galériu (2)
Daniela Kralevich pred 7 týždňami na prechode zrazila študentku Linh. (Zdroj: reprofoto:TV JOJ, Instagram, topky)

BRATISLAVA - Koncom septembra sme na Topkách informovali o nehode, pri ktorej zomrela len 18-ročná Linh. Zahynula pod kolesami luxusného SUV, ktoré mala šoférovať bývalá misska Daniela Kralevich. Od tragickej udalosti uplynulo už 7 týždňov a tmavovláska sa rozhodla pre radikálny škrt. Na jej Instagrame visí OZNAM!


Desivá smrť tínedžerky (†18) v Bratislave: Luxusné SUV mala šoférovať bývalá misska, svedkovia v šoku!


Tragická nehoda sa stala 21. septembra v bratislavskom Ružinove. Len kúsok od miestneho gymnázia prišla o život len 18-ročná študentka Nguien Thi Dieu Linh. Zomrela na následky zranení, ktoré utrpela po autonehode, keď prechádzala cez priechod pre chodcov. Vozidlo, ktoré nebohu dievčinu zrazilo, mala podľa doterajších informácií šoférovať bývalá misska  Daniela Kralevich. 

Galéria: Daniela Kralevich

Tá sa po tragédii úplne odmlčala. Dokonca ani jej najbližší priatelia nevedia, čo s ňou v týchto dňoch je. Nikomu nedvíha telefón. „Ona nikomu neberie telefón, onasa absolútne odmlčala a nevieme, kde je, či je v zahraničí alebo kde je, nikto nič nevie. Ani z okruhu priateľov spoločných,“ povedal minulý týždeň v Senzi Tv Otto Weiter. Jej profil na Instagrame sa  však v týchto dňoch opäť dostal do pohybu. Nespravuje ho však ona, ale „admin Kristian“.

No a v pondelok zverejnil na sociálnej sieti oznam. Módna návrhárka sa vzhľadom k uplynulým mesiacom k radikálnemu kroku. „Milí priatelia a fanúšikovia, ďakujeme za darčeky a priania, ktoré Danke stále posielate k zásnubám... Danka sa však vzhšadom k tragickej situcáii rozhodla zásnuby a následnú svadbu zrušiť. Ďakujeme, že na ňu myslíte,“ objavil sa oznam. 

Na profile Daniely Kralevich sa objavil oznam, že ruší svadbu a zásnuby.
Zobraziť galériu (2)
Na profile Daniely Kralevich sa objavil oznam, že ruší svadbu a zásnuby.  (Zdroj: Instagram D.K.)

 

Viac o téme: Daniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu