Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci zážitok Otta Weitera (65) z JIS-ky: 4,5 minúty bol MŔTVY… Po smrti sa stretol s nebohou manželkou (†47)!

Otto Weiter sa o náročných mesiacoch svojho života rozrozprával v Senzi Tv. Zobraziť galériu (5)
Otto Weiter sa o náročných mesiacoch svojho života rozrozprával v Senzi Tv. (Zdroj: Senzi TV)

BRATISLAVA - V polovici septembra verejnosť šokovala správa o náhlej hospitalizácii speváka Otta Weitera (65). V kóme ležal v nemocnici celých 6 týždňov. Aktuálne sa opäť vracia do pracovného života a pri tejto príležitosti sa rozhodol v Senzi Tv porozpávať o ťažkom období, ktoré v uplynulých mesiacoch prežíval. Prezradil, že 4,5 minúty bol oficiálne mŕtvy a... Po smrti sa stretol so svojou nebohou manželkou Andrejkou (†47)!

Galéria: Otto Weiter s manželkou Andreou

Otto Weiter priznal, že po smrti milovanej manželky Andrejky hľadal východisko na dne pohára. Whisky s cigaretou zapíjal fľašou koly. Žiadne jedlo, žiaden spánok. Jeho organizmus tento nápor v kombinácii s obrovským smútkom nezvládol. Jedného dňa jeho slabé srdce začalo zlyhávať. Zavolal si preto záchranku a... Odvtedy si nič nepamätá. 


Obrovská bolesť Otta Weitera: Zomrela jeho milovaná manželka (†47)!


Priznal to v stredu večer v talkshow Senzi svet s Bašou na Senzi Tv. „Mne začalo byť zle od žalúdka. Nič som nejedol, bolo dosť hodín, tak si hovorím, že to bude od hladu. Ale v priebehu niekoľkých hodín som začal cítiť na srdci tlak, začalo sa mi zle dýchať, atď.“ opísal chvíle pred kolapsom Weiter. Zavolal preto kamarátovi známemu kardiológovi Viliamovi Fisherovi. 


PRÁVE TERAZ: Otta Weitera náhle hospitalizovali: Spevák leží v nemocnici!


Ten prišiel rovno pre speváka a odviezol ho do nemocnice. „Tam zistili, že mi srdce pracuje na 15 % a zobrali ma okamžite na JIS-ku a na ARO a zostal som tam, takže mi zachránili defacto život,“ priznal Otto. Od momentu, kedy si zavolal pomoc, si vraj nič nepamätá. Prekvapený bol dokonca aj zo slov moderátorky Barbory Balúchovej a Nora Meszároša. 

Otto Weiter prišiel do talkshow Barbory Balúchovej a otvorene porozprával o náročných chvíľach, ktorými si v posledných mesiacoch prešiel.
Zobraziť galériu (5)
Otto Weiter prišiel do talkshow Barbory Balúchovej a otvorene porozprával o náročných chvíľach, ktorými si v posledných mesiacoch prešiel.  (Zdroj: Senzi TV)

„Ty si podpísal reverz a chcel si ísť domov, ale odpadol si na chodbe, prišiel ten kolaps a zástava srdca,“ povedal Noro. Weitera museli resuscitovať, pri čom mu dokonca zlomili rebrá. „Bol som mŕtvy 4,5 minúty. Proste vypli prístroje, vypli všetko, bol som mŕtvy 4,5 minúty presne,“ prekvapuje spevák. No žiadne svetlo na konci tunela, ako sa hovorí, vraj po smrti nevidel. 

Videl len svoju manželku Andrejku, ktorá zomrela v polovici júla. „Úplne reálne som bol s Andrejkou. Odchádzali sme na točenie do televízie Senzi. Andrejka sa maľovala, ja som ešte zberal nejaké veci. Úplne reálne sme boli spolu, úplne reálne som jej upravoval vlasy, reálne sme spolu komunikovali, boli spolu. Reálne som ju cítil, to bol môj život,“ opísal minúty bez života umelec. 

Otto Weiter porozprával o strate manželky, ale aj o svojom pobyte v nemocnici.
Zobraziť galériu (5)
Otto Weiter porozprával o strate manželky, ale aj o svojom pobyte v nemocnici.  (Zdroj: Senzi TV)

„Keď som sa znovu prebral, keď ma nakopli a prebral som sa aj v rámci mozgu, tak prvé čo som pochopil bolo, že vlastne to bol sen. Že ja som si myslel, že pokračujem ďalej vo svojom živote,“ opísal nevysvetliteľné chvíle Weiter. Zároveň však priznáva, že nič viac si z pobytu v nemocnici nepamätá. Vnímať začal až v momente, keď ho prevážali na psychiatrickú kliniku. 

Tam bol 2 týždne práve z dôvodu, že bol niekoľko minút oficiálne mŕtvy - odborníci mu potrebovali odsledovať činnosť mozgu. „Viezli ma na posteli po tej dlhých 50 metrovej chodbe do mojej budúcej izby. Tam som sa prebral, na tej chodbe. A hovorím, kde to som? Čo tu robím? Kam ma vezú? Tam som začal rozmýšľať, prečo som v nemocnici,“ dodal Weiter. 

Otto Weiter si zo svojej hospitalizácie nepamätá nič.
Zobraziť galériu (5)
Otto Weiter si zo svojej hospitalizácie nepamätá nič.  (Zdroj: Senzi TV)

Viac o téme: Otto Weiter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu