Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda jojkárskej Zlatej Masky má COVID-19: Prekvapivý priebeh ochorenia… Bojí sa, čo príde!

Pozitívny test má aj Eva Burešová, ktorá sa v Zlatej Maske skrývala v kostýme jednorožca. Zobraziť galériu (4)
Pozitívny test má aj Eva Burešová, ktorá sa v Zlatej Maske skrývala v kostýme jednorožca. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Zákerný koronavírus sa u našich západných susedov nekontrolovateľne šíri už aj medzi umalcami. Len pred pár dňami sme na Topkách písali o pozitívnej účinkujúcej v šou Tvoje tvář má známý hlas a už má COVID-19 aj porotkyňa. Koronavírus dostala Eva Burešová (27), ktorá nedávno hviezdila v jojkárskej Zlatej Maske.

Galéria: Eva Burešová

S informáciou, že jej bol diagnostikovaný zákerný koronavírus, vyšla herečka na verejnosť včera. Na sociálnej sieti Instagram informuje svojich fanúšikov o priebehu choroby. „COVID deň prvý. Som v dobrých rukách. Zatiaľ všetko cítim, takže sa dopujem čokoládou, než to vypukne,“ napísala k fotke s 3-ročným synom Nathanielom. Obaja teraz musia poctivo dodržiavať karanténu. 


Tretia časť jojkárskej Zlatej masky: Úplne nové pravidlá hry a... Jednorožec odhalený!


Zatiaľ, našťastie, choroba neudrela v plnej sile a príznaky má Eva len veľmi mierne. „Cítim sa zatiaľ tak, že som prechladnutá. Bolí ma hlava, pijem čajík. Zatiaľ deň prvý dobrý,“ upokojila v piatok svojich priaznivcov. „COVID pozitívny deň dva - zatiaľ som stále rovnaká, stále mám priebeh, ako keď ste ľahko prechladnutí, čuch mám, chuť mám, tak si hovorím, či je to COVID, či sa tam nemohol niekto spliesť a nie je to len prechladnutie alebo chrípka,“ spochybnila výsledky testu Burešová.


Kolaps Hviezdy Tvojej tváre chvíľu pred natáčaním: COVID-19... Musela zasahovať záchranka!


Napriek tomu karanténu dôsledne dodržiava. „Viem, že každý má priebeh iný, že strata čuchu môže prísť neskôr, to všetko viem a nedovoľujem si to zľahčovať, nie som lekár. Tuším, že to môže byť ešte horšie a že to možno ešte príde,“ reagovala tmavovláska s pokorou. No zároveň sa obáva, ako jej organizmus zareaguje, keď choroba udrie v plnej sile. 

Už na obyčajnú chrípku totiž herečka nereaguje dobre. „Odmalička vždy, keď som mala chrípku, tak som mala veľmi ťažký priebeh - štyridsiatky, halucinácie, zvracanie, takže čakám, či to príde,“ prekvapila svojími skúsenosťami známa Češka, ktorá sa fanúšikom plánuje s informáciami o priebehu jej diagnózy pripomínať každý deň. 

Eva Burešová o priebehu svojej choroby informuje na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (4)
Eva Burešová o priebehu svojej choroby informuje na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Viac o téme: Eva BurešováZlatá maska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu