Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nový vzťah hviezdy jojkárskej Zlatej masky: Randí so známym Čechom… Jeho meno v šou viackrát zaznelo!

Eva Burešová sa v šou Zlatá maska skrývala pod kostýmom jednorožca. Zobraziť galériu (11)
Eva Burešová sa v šou Zlatá maska skrývala pod kostýmom jednorožca. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Nový párik šoubiznisu! Herečka a speváčka Eva Burešová (27) len nedávno hviezdila na obrazovkách televízie Joj v šou Zlatá maska. Vystupovala tam v kostýme jednorožca. A darí sa jej zjavne aj v súkromnom živote. České médiá totiž zistili, že má nového priateľa!

Úspešná česká herečka a speváčka má randiť s porotcom kuchárskej šou MasterChef Přemkom Forejtom. Špekulácie o tom, že dvojica tvorí pár vznikli po tom, čo český portál Expres.cz kuchára nachytal, ako vychádza z brunetkinho bytu.

Galéria: Eva Burešová

Na záberoch, ktoré portál nafotil, je vidieť, ako Přemek pomáha Eve s triedeným odpadom a jej trojročnému synovi Nathalnielovi otvára dvere na svojom aute. Bolo zjavné, že sa s chlapcom nevidia prvýkrát. A neznámym vraj nemá byť už ani pre jej rodičov. 


Tretia časť jojkárskej Zlatej masky: Úplne nové pravidlá hry a... Jednorožec odhalený!


Šéfkuchár napokon nepriamo priznal, čo medzi nimi je. „Len by som rád objasnil jednu vec. Nie, niesom ženatý a ani som nikdy nebol. A to, čo je medzi mnou a Evičkou, je mi posvätné,“ napísal na sociálnu sieť Forejt, má z predchádzajúceho vzťahu dcéru Stellu. 

Meno Přemka Forejta divákom jojkárskej Masky nie je neznáme. Viackrát totiž zaznelo ako tip z úst porotcov. Pri natáčaní tohto projektu sa však dvojica nestretla - kuchár sa nakoniec neskrýval pod žiadnou maskou. K osudnému stretnutiu prišlo pri projekte Tvoja tvár znie povedome, kde sa spolu ocitli v porote... Hoci len v jednej epizóde. 

Uznávaný český šéfkuchár Přemek Forejt má byť novým priateľom Evy Burešovej.
Zobraziť galériu (11)
Uznávaný český šéfkuchár Přemek Forejt má byť novým priateľom Evy Burešovej.  (Zdroj: Instagram P.F.)

K osudnému stretnutiu Evy Burešovej a Přemka Forejta došlo zrejme v šou Tvoja tvár znie povedome, kde sedeli v jednej porote.
Zobraziť galériu (11)
K osudnému stretnutiu Evy Burešovej a Přemka Forejta došlo zrejme v šou Tvoja tvár znie povedome, kde sedeli v jednej porote.  (Zdroj: Instagram P.F.)

Eva Burešová hviezdi na Jojke aj v seriáli Slunečná.
Zobraziť galériu (11)
Eva Burešová hviezdi na Jojke aj v seriáli Slunečná.  (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Eva BurešováPřemek Forejt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu