Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Majk Spirit a jeho tehotná manželka Maria: Už žiadne tajomstvá… Prezradili pohlavie bábätka!

Majk Spirit a jeho manželka Masha už okolo tehotenstva nerobia tajnosti. Zobraziť galériu (4)
Majk Spirit a jeho manželka Masha už okolo tehotenstva nerobia tajnosti. (Zdroj: Instagram MD)

BRATISLAVA - Len pred mesiacom a pol sa na verejnosť dostala informácia, že Majk Spirit (35) a jeho snúbenica Maria (32) čakajú dieťa. Raper najprv nič nekomentoval. No za posledný týždeň vypúšťa von jednu novinku za druhou. Najprv potvrdil, že je jeho partnerka v radostnom očakávaní, potom priznal svadbu a teraz... Už prezradili aj pohlavie bábätka!

Majk Spirit v utorok všetkých prekvapil, keď na Instagrame zverejnil fotku so svojou tehotnou partnerkou Máriou. Vedelo sa síce, že je v radostnom očakávaní, no hovorilo sa, že je len v treťom mesiaci. Fotka však jasne prezradila, že partnerka slovenského rapera je v oveľa pokročilejšom štádiu tehotenstva. 


Slovenský raper bude otcom: Snúbenica Majka Spirita je tehotná!


Týmto však Majk s odhaľovaním milých noviniek zo súkromného života neskončil. Už keď brunetka zverejnila tehotenskú fotku, všimli sme si, že si na sociálnej sieti zmenila meno na Maria Dušička. Stále to však mohlo byť len na znak ich budúceho manželstva. 


Prvé FOTO tehotnej partnerky Majka SPirita: Aha, aké má už veľké bruško a... To bola už aj svadba?!


Maria totiž len pár týždňov predtým na Instagrame prezradila, že svadbu plánujú až o rok. „Naše svadobné plány to zatiaľ neovplyvnilo, keďže máme stále rok do budúcej jari. Trochu to ale ovplyvnilo prácu na našom dome,“ odpovedala modelka na otázku, či pandémia narušila ich svadobné plány. 


Potvrdené: Majk Spirit je už ženatý... FOTO zo svadby!


Včera však dvojica vyšla s pravdou von - svoje áno si povedali 17. júla v kruhu najbližších. „Bola to Ruska, nerozumela mi ani pol slova... Teraz je moja Žena... Maria Dušička,“ informoval raper svojich fanúšikov a pridal aj fotografie zo svadby. 

A aktuálne sa s priaznivcami podelil o ďalšiu intímnu informáciu zo súkromia. Celému svetu oznámil, že jeho milovaná manželka nosí pod srdcom dievčatko. „Budeme mať dcérku,“ napísal Majk k fotke, na ktorej sú ruky budúcich rodičov, ktoré držia detské topánočky ružovej farby. Gratulujeme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Budeme mat dcerku

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Viac o téme: Majk Spirit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu