Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Weiterovej dcére naložili kvôli zdrvenému Ottovi: Nikole praskli nervy... Ty primitív!

Nikole praskli nervy! Zobraziť galériu (4)
Nikole praskli nervy!

BRATISLAVA/LAS VEGAS - Uplynul už viac ako týždeň odvtedy, čo sa na verejnosť dostala informácia, že spevák Otto Weiter (65) utrpel obrovskú stratu. O život prišla jeho milovaná manželka Andrejka (†47), ktorej dal v pondelok spevák posledné zbohom a pochoval ju na cintoríne v Dunajskej Lužnej.

Spevákovou najväčšou oporou na pohrebe bol blízky rodinný priateľ Noro Meszároš a takisto staršia dcéra Andrea. Práve oni dvaja užialeného speváka najviac podržali, keď išiel dať svojej zosnulej manželke posledné zbohom a nad jej rakvou sa takmer zrútil. Mnohí sa pýtali, kde sa v týchto ťažkých chvíľach nachádza Ottova mladšia dcéra Nikola, ktorá žije za veľkou mlákou. 

Galéria: Nikola Weiterová
Brunetka si už predtým vyslúžila kritiku, že svojej macoche verejne neprejavila úctu a na sociálnych sieťach sa nad rodinnou stratou ani nepozastatavila. Na svoj Instagram namiesto toho zavesila laškovné zábery, po čom sa na jej adresu nelichotivo vyjadrila aj Ottova rodinná známa. Najprv to teda vyzeralo tak, že Nikola sa o tragédiu nezaujíma a s otcom naďalej nekomunikuje. Ako sa však ukázalo, nie je to celkom tak. 

Pravdu Nikola vyklopila v momente, keď ju verejnosť začala osočovať – či už kvôli tomu, že pred verejnosťou na sebe nedala poznať, že sa jej tragická udalosť dotkla, no aj preto, že neprišla na samotný pohreb. Pod jej posledným záberom sa dokonca našli dva komentáre, v ktorých ju označili za predstaviteľku rožného statku. Weiterová sa napokon neudržala a k celej situácii sa vyjadrila a na Slovensko poslala jasný odkaz. 

„Milé Slovensko, netuším, prečo musím toto vôbec písať?! Stala sa nám tragédia v rodine (je jedno, aké vzťahy boli alebo neboli). Nikoho názor nie je zaujímavý ani podstatný. Ja som urobila všetky kroky, ktoré som chcela a mala urobiť. S otcom som, samozrejme, v kontakte. Všetci sme v šoku. Najdôležitejší je teraz on. Jeho zdravotný stav,” vyjadrila sa Ottova dcéra k celej situácii na svojom Instagrame. 

Takto sa do Weiterovej pustili ľudia na Instagrame.
Zobraziť galériu (4)
Takto sa do Weiterovej pustili ľudia na Instagrame.  (Zdroj: Instagram N.W.)

Nikola sa urážať nenechala.
Zobraziť galériu (4)
Nikola sa urážať nenechala.  (Zdroj: Instagram N.W.)

Pri odpovediach na komentáre, ktoré sme spomínali vyššie, však pritvrdila. „Ty si riadny primitív, že sa vôbec vyjadruješ na takto citlivú situáciu a najmä vtedy, keď o nej vieš absolútne h**no. Bože, ako sú ľudia zlí a dementní,” napísala istému mužovi, od ktorého si vyslúžila označenie "krava" s argumentom, že neprišla na pohreb svojej macoche. Nuž ale, o svojho otca sa aj napriek predchádzajúcim konfliktom teraz evidentne zaujíma a ako to medzi nimi skutočne momentálne je, vedia len oni dvaja. 

Viac o téme: Nikola WeiterováOtto Weiter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu