Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Celebritný vizážista obeťou klamstva Majka Spirita a jeho manželky: Chystal ju na svadbu, ani o tom nevedel!

Maria Dušička oblafla ešte aj vizážistu. Zobraziť galériu (6)
Maria Dušička oblafla ešte aj vizážistu. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Raper Majk Spirit a jeho žena Maria sú poriadni tajnostkári. Dlho tajili, že kráska nosí pod srdcom ich prvého potomka, no najviac prekvapili tajnou svadbou v kruhu najbližších. Pravdu dokonca nepovedali ani vizážistovi Milanovi Švingálovi, ktorý nevestu na jej veľký deň chystal.

V piatok 17. júla 2020 si Majk a jeho krásna Masha povedali áno. Dvojica sa vzala v tichosti, v kruhu tých najbližších a neveste sa pod šatami už črtalo krásne zaoblené tehotenské bruško. Ako každá žena, aj dnes už pani Dušička, chcela vyzerať počas svojho veľkého dňa čo najočarujúcejšie. Preto sa rozhodla zveriť vizáž do rúk celebritného maskéra Milana Švingála. Ten však ani len netušil, že pod ruky sa mu dostala nevesta. Budúca mamička mu to zatajila.

Majk Spirit a jeho Maria si povedali minulý piatok áno.
Zobraziť galériu (6)
Majk Spirit a jeho Maria si povedali minulý piatok áno.  (Zdroj: Instagram MD)

Namiesto toho, mu nakukala, že idú s Majkom na rodinný obed. „Ďalšia radosť vo mne. Maria Dušička a Majk Spirit sa vzali a ja som veľmi rád, že som mohol túto krásnu nevestu maľovať na svadbu, aj keď som si vlastne myslel, že ju maľujem len na rodinný obed. Utajili ste to na jednotku a prajem vám spolu veľa šťastných kilometrov,“ napísal na sociálnu sieť známy vizážista.

Počas dňa, keď sa z Rusky, čo raperovi spočiatku nerozumela ani pol slova, stala jeho manželka, bola s dvojicou najbližšia rodina. Len pár ľudí vedelo, že Majk a Masha si povedia áno a vymenia obrúčky. Svoj veľký deň tajili skutočne dokonale, čo ocenil aj Milan. Dokonca natoľko, že brunetka by podľa neho mohla byť pokojne tajný agent. „Maria, mohla by si byť agentom. Nevšimol som si nič podozrivé,“ zložil poklonu jej tajnostkárstvu, ktorá neostala bez odozvy. „Naozaj patrím ku KGB. Ešte raz ďakujem za nádhernú robotu, miláčik,“ odpovedala mladá pani Dušička.

Maria svadbu utajila ešte aj pred vizážistom Milanom Švingálom, ktorý ju líčil.
Zobraziť galériu (6)
Maria svadbu utajila ešte aj pred vizážistom Milanom Švingálom, ktorý ju líčil.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Majk SpiritMilan WTF ŠvingálMaria Dušička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu