Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prcičky na český spôsob! Veľkolepá svadba škandalóznej blondínky (47): Zobrala si o 24 rokov mladšieho zajačika!

Monika Štiková povedala áno o 24 rokov mladšiemu Petrovi. Zobraziť galériu (7)
Monika Štiková povedala áno o 24 rokov mladšiemu Petrovi. (Zdroj: Facebook M.S.)

PRAHA - Škandalózna Monika Štiková (47) v posledných rokoch prekopala svoj osobný život od základov. Po rokoch sa rozviedla, prerušila akýkoľvek kontakt so svojimi dcérami, našla si o 24 rokov mladšieho partnera a odsťahovala sa za ním do Nemecka. No a tento víkend - dva roky po zoznámení - sa dvojica zobrala!

V komédii Prci, prci, prcičky bola Stiflerova mama, ktorú značovali skratkou - MCBP. Význam tohto označenia asi nikomu vysvetľovať nemusíme. Scenár ako vystrihnutý z obľúbeného amerického diela aktuálne prežíva škandalózna česká blondínka Monika Štiková.


Prcičky na český spôsob! Škandalózna blondínka (46) nemá zábrany: So zajačikom (21) bude mať dieťa... Už pozná aj termín!


Ulovila si totiž zajačika, hokejistu Petra Biniasa, ktorý je rovnako starý ako jej mladšia dcéra Charlotta. Vzťah tvoria dva roky a začiatkom marca 2019 dokonca hovorili o spoločnom potomkovi. „Áno, plánujeme bábätko, porodím mu potomka. Budúci rok,“ povedala rozhodne Štiková. 

No zdá sa, že dvojica ide na vec pekne postupne - včera si totiž povedali svoje áno. Svadba škandalóznej blondínky a o 24 rokov mladšieho hokejistu Petra sa konala v Staromestkej radnici v Prahe rok po oficiálnych zásnubách.

Hoci pre rozvedenú Moniku išlo už o druhú svadbu v živote, obliekla sa do klasickej bielej. Jej mladý ženích zvolil svetlomodrý oblek, ku ktorému doladil tmavomodrú kravatu a bielu košeľu. Zaujímavosťou je, že ani jedna zo Štikovej dcér sa obradu nezúčastnila. 

Monika Štiková sa vydala za 23-ročného Petra.
Zobraziť galériu (7)
Monika Štiková sa vydala za 23-ročného Petra.  (Zdroj: Facebook M.S.)

Monika Štiková si aj na svoju druhú svadbu v živote obliekla biele šaty.
Zobraziť galériu (7)
Monika Štiková si aj na svoju druhú svadbu v živote obliekla biele šaty.  (Zdroj: Facebook M.S.)

Viac o téme: Monika Štiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu