Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Preboha! Najnechutnejšia česká reality šou: Musela mu vyberať FILCKY

Monika Štiková opisovala, ako manželovi vyberala z ohanbia filcky. Zobraziť galériu (5)
Monika Štiková opisovala, ako manželovi vyberala z ohanbia filcky. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Už niekoľko týždňov na obrazovkách českej FTV Prima „hviezdi“ kontroverzná rodina Štikových vo vlastnej reality šou s názvom Štiky. V tej došlo už na rôzne vyhrotené aj nechutné situácie. No tá najnovšia je bezkonkurenčne najnechutnejšia. Mama rodiny Monika (45) totiž priznala, že musela svojmu manželovi Michalovi (48) vyberať z ohanbia filcky!

O kontroverznej rodine Štikových je známe, že sa nezastavia pred ničím. V honbe za popularitou a peniazmi sú schopní sa pred kamerami totálne zhovadiť a nemajú problém zájsť aj do úplných nechutností. To napokon predviedli aj v najnovšej časti ich vlastnej reality šou Štiky. 

Matka rodiny Monika pred kamerami vytiahla príhodu, ktorou by sa zrejme normálni ľudia nechválili. A už vôbec nie v televízii. Zaspomínala si totiž na časy, kedy mal jej manžel Michal vši ohanbia, takzvané filcky. Blondínka to navyše prezentovala ako veľmi vtipnú historku.

„Nechytila som ich, pretože som trucovala, tak som s ním nespala,“ priznala bez hanby Štiková a pokračovala: „On je blondiak, takže má všetko blonďavé, a ja pozerám a pýtam sa ho, či sa zafarbil. Celý bol čierny, keďže filcky sú čierne.“ 

Celú „zábavnú“ príhodu pritom rozprávala pred vlastnou dcérou a zaťom, ktorým je český podnikateľ Josef Kokta. Toho mladá Štiková pred rokmi zviedla, keď bol ešte ženatý so známou moderátorkou Gabrielou Partyšovou... No, naozaj podarená rodinka, čo poviete?

Manžel Moniky Štikovej, Michal, po celý čas tvrdil, že príhoda sa nezakladá na pravde.
Zobraziť galériu (5)
Manžel Moniky Štikovej, Michal, po celý čas tvrdil, že príhoda sa nezakladá na pravde.  (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Ornella Štiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu