Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prcičky na český spôsob! Škandalózna blondínka (46) nemá zábrany: So zajačikom (21) bude mať dieťa... Už pozná aj termín!

Monika Štiková plánuje so svojím o 25 rokov mladším partnerom dieťa. Zobraziť galériu (8)
Monika Štiková plánuje so svojím o 25 rokov mladším partnerom dieťa. (Zdroj: Instagram M.S.)

PRAHA - V komédii Prci, prci, prcičky bola Stiflerova mama, ktorú označovali skratkou - MCBP. Význam tohto označenia ani nikomu vysvetľovať nemusíme... Scenár ako vystrihnutý z obľúbeného amerického diela aktuálne prežíva škandalózna česká blondínka Monika Štiková (46). Ulovila si totiž zajačika (21), ktorý je mladší od jej dcér. A teraz s ním plánuje založiť rodinu. Otehotnieť chce budúci rok!

Monika Štiková sa do povedomia verejnosti dostala po tom, čo jej dcéra Ornella (26) zviedla manžela českej moderátorky Gabriely Partyšovej. Odvtedy rodinka Štikovcov vyvoláva jeden škandál za druhým. Vrcholom všetkého bolo, keď sa minulý rok na verejnosť dostala reality šou, ktorá zachytávala život tejto podarenej rodinky. 

Pred dvomi rokmi v lete najstaršia z rodu prekvapila informáciou, že sa rozvádza a za svojho manžela Michala si našla náhradu. A nie len tak hocijakú - najprv zbalila 27-ročného Daniela, ktorého spoznala v kaviarni, v ktorej sa schádza pražská gay smotánka. O čosi neskôr však svojho princa vymenila za ešte mladší model, s ktorým je dodnes. 

Monika tvorí pár s len 21-ročným hokejistom Petrom Baniasom, ktorý má dokonca o rok menej, ako jej mladšia dcéra Charllotte (22). No a v týchto dňoch šokovala informáciou, že so svojím mladučkým milencom chce dieťa. A dokonca už pozná aj termín. „Áno, plánujeme bábätko, porodím mu potomka. Budúci rok,“ odpovedala Štiková zvedavým fanúšikom na Instagrame.

My jej budeme držať palce, aby sa jej to podarilo. Po dvoch dcérach totiž už toľko šťastia, priviesť na svet zdravé dieťa, nemala. Ako verejne priznala, už dvakrát musela vo štvrtom mesiaci tehotenstva porodiť mŕtvy plod. Azda tentokrát už všetko dopadne dobre!

Viac o téme: Monika Štiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu