Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská herečka zverejnila intímny záber: Ďakujem, že môžem takto dojčiť!

Dominika Morávková Zobraziť galériu (5)
Dominika Morávková (Zdroj: geschaphotography.com)

BRATISLAVA – Sympatická a večne usmievavá herečka a speváčka Dominika Morávková (29) je už pred tridsiatkou dvojnásobnou mamou. Druhé bábätko jej pritom robí radosť len niečo vyše dvoch mesiacov. Blondínka žiari šťastím a teraz zverejnila intímny záber, na ktorom svoju malú lásku dojčí.

Usmievavá a pozitívne naladená slovenská speváčka a herečka Dominika Morávková sa s manželom Jánom tešia už z dvoch ratolestí. Začiatkom roka 2016 si povedali áno a neskôr sa im narodila dcérka Amálka. K rozkošnému dievčatku pribudol v marci braček, ktorému spoločne s tatinom vybrali meno Damián Hugo. Dominika si tak momentálne užíva materskú dovolenku naplno.

Rodáčka z Bánoviec nad Bebravou oslávi už v júli okrúhlu tridsiatku a môže sa pýšiť krásnou a šťastnou rodinkou. Zábery so svojimi milovanými sem-tam zverejní na svojom instagramovom profile. A rovnako tak urobila aj včera. Tentoraz však ide o jednu z najintímnejších fotiek. Dominika sa zvečnila pri dojčení svojej malej lásky. „Myslela som, že ja nikdy nepridám kojo fotku... Aaa pridala som. A to v nedeľu 17. 5. 2020. Ďakujem, že môžem toto chlapča takto bezstarostne dojčit,“ napísala ku krásnemu záberu dvojnásobná mama.

Dominika Morávková zverejnila najintímnejší záber so synčekom.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Morávková zverejnila najintímnejší záber so synčekom.  (Zdroj: Instagram D.M.)

Viac o téme: Dominika Morávková Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu