Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská speváčka konečne ukázala svojho syna: Prvá rodinná FOTO a... Fuuu, manžel je tiež poriadny fešák!

Slovenská speváčka konečne ukázala svojho syna! Zobraziť galériu (4)
Slovenská speváčka konečne ukázala svojho syna! (Zdroj: geschaphotography.com)

BRATISLAVA - V tomto období je pozitívnych správ ako šafránu, speváčka Dominika Morávková (29) však aj napriek tomu prežíva krásne životné obdobie. Začiatkom marca sa blondínka pochválila krásnou správou - stala sa z nej dvojnásobná mamička. Aha, ako si rodinka nažíva!

Dominika sa k pôrodu "priznala" veľmi nenápadne. „Vtipná zostava v očakávaní sa pár dní dozadu zmenila na silnú štvoricu fajn ľudí pod jednou strechou,” napísala ešte 5. marca k záberu na Instagrame, no najmladšieho člena rodiny neukázala. Zo synčeka Damiána Huga sa veselá trojica tešila v súkromí.

Galéria: Dominika Morávková
Po niekoľkých dňoch v domácej karanténe však speváčka zverejnila prvú fotografiu, ktorá zachytáva celú rodinku - manžela Jána, dcérku Amálku aj maličkého chlapčeka. Aj napriek tomu, že vonku zúri nákaza novým koronavírusom, štvorica si to spoločne evidentne užíva a rodičia žiaria spokojnosťou. „Už si videl toľké šťastie?” napísala plavovláska k milému záberu z pohodlia domova. 

Mimochodom, aktuálne na televíznych obrazovkách istá reklama, kde si Dominika zahrala a spoločnosť jej tam robí tmavovlasý fešák. Tí, ktorí speváčku a moderátorku veľmi nesledujú, sa v komentároch pýtali, kto je ten sympatický chlapík, ktorý v spote hrá jej partnera. Ak ste o tom doteraz netušili, je to ten istý muž, ktorý Dominike dal svoje priezvisko a je otcom jej dvoch ratolestí!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Videl svet toľké šťastie?! #morafkofci #mojdomisvet

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika (@dominika.moravkova),

Viac o téme: Dominika Morávková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu