Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veronika Žilková sa nezdá: Terorizovala študentov... Hádzala po nich topánky!

Veronika Žilková sa nezdá! Zobraziť galériu (4)
Veronika Žilková sa nezdá! (Zdroj: Bontonfilm)

PRAHA – Česká herečka Veronika Stropnická Žilková (58) sa teda vôbec nezdá. Hoci v minulosti prezradila, že jej dcéra Agáta Hanychová (34) je v rozvodovom konaní, to je nič oproti tomu, čo robila svojim študentom. Jeden z nich totiž prehovoril o tom, že blondínka po nich hádzala topánky.

Herečka, známa slovenským divákom napríklad z Troškových Babovřeskov, okrem prevteľovania sa do rôznych rolí učila aj na konzervatóriu. Bola učiteľkou mladého speváka a herca Adama Mišíka, ktorý nedávno v šou Lukáša Pavláska prezradil, aká bola v skutočnosti vyučujúca. Ako píše web super.cz, bonzol na ňu, že svojich študentov tak trochu terorizovala, no zároveň mala žiakov rada.

Galéria: Veronika Stropnická Žilková

„Keď som študoval na konzervatóriu, tak nás v prvom ročníku učila Veronika Žilková. Tá nás mala veľmi rada, ale keď prišla v červených podpätkoch, tak sme v tú chvíľu vedeli, že to bude zaujímavé,“ vyjadril sa na adresu herečky jej niekdajší študent.

Mama Agáty Hanychovej mala vskutku netradičné vyučovacie metódy. Tie odhalil práve Adam. „Tie podpätky väčšinou lietali a zapichovali sa do steny,“ spomína na študentské časy na konzervatóriu. V stene však skončili len vtedy, ak sa on či jeho spolužiaci stihli včas uhnúť. V konečnom dôsledku je však Mišík rád, že mal za profesorku práve ju, a to aj napriek čudným spôsobom učenia. „Vlastne to bolo skvelé tým, aká bola prísna. Ten rok a pol, keď bola Veronika moja profesorka, tak mi to dalo veľmi veľa,“ uzatvoril tému Adam.

Veronika Stropnická Žilková mala svojich študentov rada.
Zobraziť galériu (4)
Veronika Stropnická Žilková mala svojich študentov rada.  (Zdroj: CT)

Viac o téme: Veronika Stropnická Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu