Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dva rozvody a šesť detí: Česká herečka sa poriadne skritizovala!

Veronika Žilková a Martin Stropnický Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Zdroj: Instagram VŽ)

PRAHA - Po dvoch rozvodoch mala herečka Veronika Žilková doma 3 vlastné deti a dve adoptované. Neskôr pribudla dcéra s aktuálnym manželom Martinom Stropnickým, o ktorom zvyčajne umelkyňa hovorí iba v dobrom. Ako povedala na svoju adresu, ona totiž vôbec nie je dobrá manželka.

Keď sa Veronika Žilková v roku 2008 vydávala za Martina Stropnického, mala za sebou už dva rozvody. Najnovšie moderátorka a herečka Adéla Gondíková vo svojej rozhlasovej relácii Blízká setkání poznamenala, že herečka o svojom aktuálnom manželovi rozpráva vždy veľmi pekne. 

Galéria: Veronika Stropnická Žilková

„Bolo by hrozné, keby som sa do tretice nepoučila. Ja nie som žiadna dobrá manželka, to by som nemohla byť tretíkrát vydatá,” zareagovala sebakriticky Veronika. Na Martinovu adresu dodala len toľko, že je hrozný puntičkár a keby ho nemilovala, asi by mu už utiekla.

No zároveň si ho aj za mnohé veci váži. „Hrdá som, pretože on je čestný. Ja prehryznem všetky vlastnosti okolo, keď môžem byť na toho chlapa hrdá, že on neuhne, neurobí v živote žiadnu nepoctivosť, tak potom znesiem, že musím hrnčeky ukladať rovnakým smerom. Stojí mi to za to,” povedala Žilková. 

Dva rozvody a šesť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VŽ)

A ďalšie obrovské plus má Stropnický u nej za to, v akej situácii sa s ňou vlastne oženil. „On si ma vzal s piatimi deťmi a to urobí len frajer. On si vzal pani s piatimi deťmi, ktoré mi pomohol vychovať,” povedala hrdo. V tom čase mala doma Agátu Hanychovú, Cyrila Navrátila, Vincenta Navrátila a adoptované deti Markétu a Jana. Pred svadbou sa Veronike a Martinovi narodil syn Melichar, ktorý bohužiaľ zomrel ako bábätko. Neskôr im do rodiny pribudla dcéra Kordula. 

Veronika Žilková s manželom Martinom a dcérami Agátou a Kordulou
Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková s manželom Martinom a dcérami Agátou a Kordulou  (Zdroj: Instagram A.H.)
 

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu