Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plačková v Dubaji rieši koronavírus: Drsný odkaz na Slovensko!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.Š.P.)

BRATISLAVA - V poslednom období nie je hodiny, aby verejnosť nezasiahli nové informácie o koronavíruse, ktorý sa stále nedokáže zastaviť a rozširuje sa do ďalších a ďalších krajín. Nebezpečná nákaza neobišla ani Zuzanu Plačkovú (28), ktorá aktuálne trávi dovolenku v slnečnom Dubaji. Čoraz viac panikáriacim Slovákom posiela drsný odkaz!

Zuzana počas posledných rokov obišla riadny kus zemegule a nie je žiadnym tajomstvom, že cestuje rada a naozaj často. Nezastavili ju ani odporúčania nevycestovať do zahraničia, za ktoré môže práve koronavírus, a tak práve oddychuje v exotickom Dubaji. Prostredníctvom sociálnej siete dala vedieť, ako sa majú veci tam a zároveň si poriadne podala všetkých, ktorí šíria paniku.

Galéria: Zuzana Plačková
Život v tejto exotickej destinácii plynie akoby nič. „V Dubaji sa tento vírus vôbec nerieši. Ani jeden človek, ani jedna kontrola, ani nič. Keby nesledujem Instagram, tak ani neviem, že niečo také existuje,” odkázala fanúšikom Zuzana. „Proste sme zasa ako ovce vo všetkom. Na bežnú chrípku ročne umrie viac ľudí ako na koronu. Hlavne všade hovoria o nakazených, ale to, že sa aj vyliečili, už nepropagujú,” vyjadrila sa slovenská kráľovná Instagramu s tým, že ľudia by sa mali aspoň trochu zamyslieť. 

Zuzana hovorí, že v Dubaji sa koronavírus absolútne nerieši.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana hovorí, že v Dubaji sa koronavírus absolútne nerieši.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Plačková v Dubaji rieši
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Aj podľa nej ľudia robia zbytočnú paniku. No a kým jedna skupina ľudí sa nákazy bojí ako čert kríža, tá druhá z nej podľa Zuzany profituje. „A kto na tom zarobil? Potravinársky priemysel, lebo ľudia jak tupci nakupujú hlava-nehlava potraviny, ako keby už nikdy nemali dať čo do úst,” napísala, no pozabudla na firmy vyrábajúce lekárske pomôcky, keďže rúška sa aktuálne predávajú ako teplé rožky a v nejednom prípade sa ich cena niekoľkonásobne zdvihla. A to aj napriek tomu, že virológovia upozorňujú, že ako ochrana pred nákazou sú pre zdravých ľudí absolútne zbytočnou investíciou...

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu