Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svetoznámu blogerku bojujúcu proti koronavírusu poriadne vytočila fanúšička: Sprav nám láskavosť a drž hubu!

Krásna Chiara Ferragni Zobraziť galériu (4)
Krásna Chiara Ferragni (Zdroj: Profimedia)

MILÁNO - Najznámejšia módna blogerka Chiara Ferragni (32) sa poriadne rozzúrila. Môže za to jedna z tisícok správ, ktoré každodenne dostáva. Táto jej však zahrala na veľmi citlivú strunu a blogerka si servítku pred ústa veru nedala.

Celé Taliansko ochromil obávaný koronavírus a s ním spojené bezpečnostné opatrenia. Najnovšie platí v celej krajine až do odvolania i domáca karanténa. Influencerka Chiara Ferragni sa ale rozhodla, že nebude len tak sedieť a svoj obrovský vplyv využije na dobrú vec. V pondelok preto prostredníctvom svojho instagramového profilu rozbehla zbierku, z ktorej prostriedky majú poslúžiť na výskum koronavírusu a potrebnej vakcíny.

Galéria: Chiara Ferragni

 

Chiara má na svojom Instagrame cez 18 a pol milióna sledovateľov a verí tomu, že také množstvo ľudí dokáže aj nemožné. A veru nebola ďaleko od pravdy. Jej snaha sa vyplatila a do utorkového poludnia sa na účte objavili viac ako tri milióny eur! „Teraz veríte keď poviem "sila zdieľania"? Ďakujem a prispievajte ďalej,” poďakovala všetkým kráska z Milána, ktorá dostáva tisícky správ nielen od darcov, ale i od fanúšikov, ktorí chcú vedieť, ako sa jej darí.

Zbierka, ktorú rozbehla Chiara Ferragni, narastá obrovskou rýchlosťou.
Zobraziť galériu (4)
Zbierka, ktorú rozbehla Chiara Ferragni, narastá obrovskou rýchlosťou.  (Zdroj: Instagram Ch.F., )

I keď sa nájdu aj takí, ktorí vec stále berú príliš na ľahkú váhu, jedna zo správ, ktorú Chiara dostala, ju poriadne rozohnila. „Prepáč, ale preháňaš. Obávam sa, že celé Taliansko preháňa,” pustila sa do blogerky Španielka žijúca v Londýne. To však blondínka nenechala len tak.

Chiara Ferragni si autorku správy poriadne podala.
Zobraziť galériu (4)
Chiara Ferragni si autorku správy poriadne podala.  (Zdroj: Instagram Ch.F., )

„Si tu a vidíš, čo sa deje? Počula si naše správy, videla si, čo sa deje v nemocniciach, ktoré sú preplnené ľuďmi v zlom stave? Tak sprav všetkým láskavosť a drž hubu,” natrela to rozhnevaná blogerka (teraz už asi bývalej) obdivovateľke.

Svetoznáma blogerka Chiara Ferragni je uväznená v domácej karanténe v Miláne.
Zobraziť galériu (4)
Svetoznáma blogerka Chiara Ferragni je uväznená v domácej karanténe v Miláne.  (Zdroj: Instagram Ch.F., )

Ako dlho karanténa v Taliansku potrvá, nevedno. Chiara však má zatiaľ čas naplno sa venovať rodine a malému synovi Leovi. A vďaka sociálnym sieťam určite nezostanú ukrátení ani jej fanúšikovia.

Viac o téme: TalianskoKoronavírusChiara Ferragni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu