Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský herec doplatil na koronavírus: Zrušili mu kšefty!

Juraj Bača Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - V posledných týždňoch sa Slovenskom čoraz viac šíri panika súvisiaca s koronavírusom. Z pultov obchodov miznú trvanlivé potraviny, nedostatkovým tovarom sú rúška, antibakteriálne mydlá a gély, ľudia odvolávajú účasť na väčších verejných podujatiach. Na to posledné doplatilo aj niekoľko známych osobností, keďže organizátori musia kvôli obavám z nakazenia rušiť spoločenské akcie. Táto skutočnosť aktuálne zasiahla aj herca Juraja Baču, ktorý o celej situácii prehovoril bez servítky!

Juraj podľa všetkého nepatrí k väčšine obyvateľstva, ktorá sa pripravuje na najhoršie, a snaží sa zachovať si chladnú hlavu. Dianie okolo epidémie síce sleduje, snaží sa však držať overených faktov a zbytočne nepanikáriť. Okrem toho, na sociálnych sieťach sa šíri množstvo hoaxov a neoverených informácií, ktoré ľudí zbytočne strašia. Aj preto ho rozladilo, že kvôli koronavírusu, ktorý sa u nás zatiaľ, chvalabohu, nepotvrdil, sa rušia pekné udalosti pre verejnosť. On sám mal dve z nich moderovať, napokon sa však nič nekoná. 

Galéria: Juraj Bača
Juraj Bača kvôli koronavírusu prišiel o dve pracovné akcie.
Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača kvôli koronavírusu prišiel o dve pracovné akcie.  (Zdroj: Facebook/JB)

„Prosím vás, viete mi niekto vysvetliť ten boom okolo koronavírusu? V piatok som mal moderovať odovzdávanie cien pre talentovaných mladých ľudí - zrušené kvôli corona víru. Poobede som mal ísť zaspievať pre dámy v rámci MDŽ na Záhorie - zrušené kvôli corona  víru. Uniká mi niečo? Podľa štatistík z Globalresearch sú každoročne chrípkou infikované milióny ľudí a úmrtnosť za minulý rok bola cca 650 000. Koronavírus zatiaľ neprekročil hranicu 100 000 nakazených, úspešne vyliečených je takmer 50 000 a úmrtí cca 3000,” napísal naštvaný umelec na svoj profil s tým, že by sa Slováci mohli dostať k oficiálnemu vyjadreniu od niekoho kompetentného, kým sa začnú hromadne biť v obchodoch o vrecko ryže. 

Juraja Baču sme v tejto súvislosti oslovili, zatiaľ nám však svoje ďalšie vyjadrenie neposkytol. 

Viac o téme: KoronavírusJuraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu