Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

9. kolo Let’s Dance: Loj skončil v KRVI a… TOTO sú FINALISTI!

Zobraziť galériu (78)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nedeľný večer na Markíze sa už deviatykrát niesol v znamení tanca. 9. kolo Let's Dance bol zároveň semifinále, čo znamená, že už budúci týždeň sa dozvieme, kto sa stane kráľovnou či kráľom tanečného parketu. Ešte predtým sa však s nami pozrite na to, ako vyzeralo predposledné kolo!

Špeciálnym porotcom sa túto nedeľu stala spevácka hviezda Helena Vondráčková. Tá si v tejto šou zatancovala ešte počas jej prvého ročníka. Stalo sa tak konkrétne v roku 2006, do šiesteho kola sa vtedy dostala po boku Milana Plačka. Česko-slovenská diva večer odštartovala spevom najväčších hitov a na stoličke sa neudržal ani Ján Ďurovčík, ktorý si spoločne s celou porotou zatancoval.

Nadšení diváci sa tešili aj z ďalšieho výnimočného momentu. Televízia minulý týždeň oznámila, že tentokrát si súťažiaci vôbec prvýkrát v histórii zatancujú v trojici. Počas samba maratónu sa ku každému páru pridal jeden z celebritných tanečníkov z minulých ročníkov.

Galéria: Veľká galéria zo semifinále Let's Dance

Prvým párom večera boli Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Dvojice si v dokrútkach tentokrát čítali komentáre od divákov a herec prezradil, že je rád, že si ľudia konečne pamätajú jeho krstné meno, keďže ho prvú polovicu šou volali "Juraj". Jakub a Eliška následne predviedli prekrásny waltz a už tradične na nohy postavili celú sálu. „Musím povedať, že z vás bolo cítiť zblíženie, súznenie, lásku, ladnosť pohybu. Držali ste tak krásne telo. Ja som nadšená a mala som zimomriavky," zhodnotila ich Helena Vondráčková. „Ja vám nemôžem nenadržiavať, lebo vy tancujete strašne dobre. Ja mám pocit, že vy tancujete desaťročia," priznala Tatiana Drexler. Ďurovčík trošku skritizoval nástup do zdvíhačky a Vondráčková ho označila ako "hnidopicha". Jakub a Eliška získali 38 bodov. 

Druhým tancom bolo prvé trio v sambe v podaní Petry Dubayovej, Matyáša Adamca a Gabiky Marcinkovej. Ešte pred ich tancom Viktor Vincze vysvetlil, prečo sa v Inchebe doposiaľ nenachádza Janka Kovalčíková. „Dámy a páni, len pripomíname, že Janka Kovalčíková v tejto chvíli ešte účinkuje v divadle, ale mala by to stihnúť," informoval. A potom prišlo k prvej sambe „Fakt, bavilo ma to, boli ste úžasní. Prišlo mi to trochu ako vzťahová terapia," konštatoval Ďurovčík, ktorý Petre vytkol držanie rúk. „Konečne boli dokonca aj vaše nohy dobré, Peťka," tešila sa Drexler. Petra a Matyáš si vytancovali 35 bodov. 

9. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (78)
 (Zdroj: TV Markíza)

Po živelnej sambe prišli na rad Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring s ich paso doble. Aj ich po tomto famóznom výkone diváci v sále odmenili búrlivou standing ovation. A chválenie prišlo aj zo strany poroty „Mne po tanečnej stránke sa páčilo všetko. Od začiatku do konca... To malo tak famózny začiatok, že som si hovoril, že toto bude 11-ka... U mňa to malo všetko, čo to malo mať, len to potom išlo trošku smerom dole - choreograficky," nechal sa počuť Ján Ďurovčík. „Keďže sme pred bránami finále a vy ste jedna fenomenálna dvojica... Tak sme tu všetci trošku hnidopišní... Ale sme na vás veľmi hrdí," uzavrela Adela Vinczeová. Anička a Jaroslav dostali od poroty 34 bodov. 

Viac o téme: SemifináleLet's DanceTanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu