Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší malér na krku: Manžela Gottovej dcéry obvinili zo sexuálneho obťažovania!

Timo Tolkki opäť lieta v problémoch. Zobraziť galériu (4)
Timo Tolkki opäť lieta v problémoch. (Zdroj: Facebook T.T.)

HELSINKI - Už to vyzeralo, že škandalózny manžel najstaršej dcéry Karla Gotta (†80), Dominiky (46), si po odchode svojej polovičky konečne vstúpil do svedomia a v Mexiku začal opäť svoj život dávať do poriadku. Teraz však čelí závažnému obvineniu.

Dominika Gottová a jej manžel Timo Tolki (53) si za posledný rok preskákali množstvom problémov. Utápanie sa v alkohole, finančné problémy a neveru zo strany fínskeho hudobníka nakoniec neustáli a nasledoval rozchod. Kým Dominika sa vrátila do Česka, Timo sa rozhodol vycestovať za svojou milenkou do Mexika. Napriek tomu, že ho priatelia pred týmto krokom vystríhali, zdá sa, že urobil dobre.


Gottova dcéra na úplnom dne: Najskôr krach manželstva a teraz... Chcú im zobrať dom!


V Mexiku ho prichýlili známi a Timo dokonca zakotvil v jednej z hudobných škôl, kde dával lekcie hry na gitaru. Vianoce síce strávil hudobník opäť doma vo Fínsku, no do Mexika sa už o pár dní vráti, a to s veľkými plánmi. Okrem výuky hudby na niekoľkých školách chce v Mexiku tiež založiť hudobnú školu pre chudobné deti. Jeho návrat mu však niektorí jeho blízki ani tentokrát neodporúčajú.

Spolu s pracovným ponukami tu naňho totiž čaká aj obvinenie zo sexuálneho obťažovaniam, ktoré voči nemu vzniesla miestna speváčka. Timo to však odmieta. „Deje sa niečo zvláštne. Obvinili ma zo sexuálneho obťažovania speváčky Katie, ale nikdy som nespravil nič zlé," obhajuje sa gitarista prostredníctvom svojho Facebooku a speváčku i oslovil. „Katia, ak toto vidíš, prosím ťa povedz mi, čo som spravil." Podľa jeho neskorších slov všetko zapríčinila správa, ktorú speváčke pred časom poslal. Ako celá záležitosť preňho nakoniec dopadne, je vo hviezdach.

Timo Tolki sa voči obvineniu obraňuje aj na svojom Facebooku. Svoj návrat do Mexika neruší.
Zobraziť galériu (4)
Timo Tolki sa voči obvineniu obraňuje aj na svojom Facebooku. Svoj návrat do Mexika neruší.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Nové zamestnanie čaká pravdepodobne aj na Dominiku Gottovú. Tá okrem ponuky práce za barom dostala aj ponuku od jedného z českých rádií. O čo presne ide však nekonkretizovala.

Viac o téme: Dominika GottováTimo Tolkki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu