Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálny prešľap Dominiky Gottovej (46): Zaspala s cigaretou... požiar priamo v posteli!

Dominike Gottovej sa mohla stať osudnou cigareta! Zobraziť galériu (4)
Dominike Gottovej sa mohla stať osudnou cigareta! (Zdroj: Facebook D.G.)

PRAHA - Hoci Dominika Gottová (46) úspešne bojuje so závislosťou od alkoholu, milovaných cigariet sa zatiaľ nevzdala. A práve to sa jej mohlo stať osudným po to, ako blondínka zaspala aj s cigaretou.

Dominika Gottová (46) sa od návratu do rodného Česka snaží postaviť na vlastné nohy. Po tom, ako opustila manžela Tima Tolkkiho (53) a ich spoločný byt vo Fínsku, však zázemie v rodnej krajine nemala. Vo finančnej tiesni a bez strechy nad hlavou jej poskytla pomoc kamarátka Šárka Rezková, ktorá ju dočasne prichýlila vo svojom domove. No ani tam sa najnovšie Dominika veľmi nevyznamenala.

Galéria: Dominika Gottová

 

Krok od tragédie 

Najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta (†80) totiž zaspala pri tom, ako si vychutnávala cigaretu. Tá jej následne vypadla a od nej sa chytila Dominikina nočná košeľa. Blondínka o incidente zaryto mlčí, no ticho sa rozhodol prelomiť Šárkin partner Miroslav Kolodziej (50). Práve jemu Gottová s veľkou pravdepodobnosťou vďačí za život.

Dominika Gottová sa po rozhode s manželom Timom Tolkkim snaží postaviť pevne na nohy.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová sa po rozhode s manželom Timom Tolkkim snaží postaviť pevne na nohy.  (Zdroj: Facebook T.T.)

„Keby som nešiel po chodbe a necítil dym, došlo by k tragédii. Bolo šťastie, že som ešte nespal,” opísal Miroslav českému Blesku udalosti z dramatickej noci. Následne sa Dominiku pokúšal zobudiť, no podľa jeho slov nešlo o ľahkú úlohu. „Asi si vzala niečo na spanie,” ;vysvetľoval.

Našťastie sa nič vážnejšie nestalo. „Som rád, že to dopadlo dobre, pretože toto bol krok od tragédie. S Dominikou som mal veľký rozhovor, ospravedlňovala sa, že má veľa starostí s hľadaním bývania a so životom.”

Po smrti svojho otca Karla Gotta sa Dominika Gottová vrátila naspäť do Česka.
Zobraziť galériu (4)
Po smrti svojho otca Karla Gotta sa Dominika Gottová vrátila naspäť do Česka.

Problémy a šok, ktoré svojim známym spôsobila, ľutuje aj samotná vinníčka, no k udalsoti sa vyjadriť nechcela. „Niečo sa stalo, ale toto sme si doma vyriešili. Nemá cenu to nejako rozoberať, mrzí ma to a verím, že bude dobre,”  povedala napokon spomínanému denníku. Gottová medzičasom dostala ponuku na nové bývanie, no v tomto prípade môže byť rada, že v osudnú noc nebola sama. V opačnom prípade mohlo dôjsť k najhoršiemu.

Dominiku Gottovú situácia mrzí.
Zobraziť galériu (4)
Dominiku Gottovú situácia mrzí.  (Zdroj: Facebook D.G.)

Viac o téme: Dominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu