Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bohdalovej prejav na pohrebe Karla Gotta (†80): Najstaršia dcéra neskrýva rozčarovanie... Jiřina ju sklamala!

Najstaršia dcéra Karla Gotta, Dominika, bola zo smútočného prejavu herečky Jiřiny Bohdalovej sklamaná. Zobraziť galériu (6)
Najstaršia dcéra Karla Gotta, Dominika, bola zo smútočného prejavu herečky Jiřiny Bohdalovej sklamaná. (Zdroj: Tv Markíza/Vlado Benko Jr.)

PRAHA - Jedným z najsilnejších momentov sobotnej zádušnej omše za Karla Gotta (†80) bol nesporne prejav jeho dlhoročnej kamarátky, herečky Jiřiny Bohdalovej (88). Ten však vôbec nepotešil Maestrove dve najstaršie dcéry. Dominika (46) sa vyjadrila, že ju herečka svojimi slovami veľmi sklamala!

Cez víkend sa Česko lúčilo so svojím hudobným velikánom Karlom Gottom. V piatok sa konala verejná rozlúčka v paláci Žofín a v sobotu zádušná omša v katedrále sv. Víta len pre pozvaných. Práve tam mala smútočnú reč herečka a Maestrova dlhoročná kamarátka Jiřina Bohdalová.

„S pokorou, úctou a trémou stojím na tomto magickom mieste, aby som sa s Karlom Gottom rozlúčila. V mene celej rodiny, ženy Ivanky a dvoch malých dcér...“ povedala v úvode známa Češka. A hoci pre mnohých bol tento moment jedným z najdojemnejších, spevákova najstaršia dcéra z neho zostala rozčarovaná.

„Veľkým sklamaním bol prejav Jiřiny Bohdalovej, ktorá hovorila len o dvoch dcérach, ale ja a Lucie sme tiež jeho deti. Úplne akoby na nás zabudla. Premýšľala som potom, že nie sme brané ako rodina. S Luckou (druhá najstaršia dcéra Karla Gotta, pozn. red.) sme to síce neriešili, ale mám pocit, že ju to tiež zasiahlo. Bolo mi to vážne veľmi ľúto a bolelo ma to,“ vyjadrila sa pre český Blesk Dominika.

Dominika Gottová bola z prejavu Jiřiny Bohdalovej sklamaná.
Zobraziť galériu (6)
Dominika Gottová bola z prejavu Jiřiny Bohdalovej sklamaná.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tá pohreb svojho otca už beztak znášala veľmi ťažko. Najbolestivejšou chvíľou bol pre ňu záver omše. „Najprv som išla sama, ale zatackala som sa a chytil ma Luciin manžel, potom sa ma ujala ona. Bez nich by som ani nedošla. To tie emócie. Bol to ten najťažší moment celého dňa,“ dodala zronená dcéra. 

Dominiku Gottovú (vpravo) musela v závere omše pridržiavať sestra Lucia.
Zobraziť galériu (6)
Dominiku Gottovú (vpravo) musela v závere omše pridržiavať sestra Lucia.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Karel GottJiřina BohdalováDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu