Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Toto keby videl Gott! Nečakaná rozlúčka na Bertramke... Namiesto sĺz smiech a tanec!

Nečakaná rozlúčka na Bertramke! Zobraziť galériu (9)
Nečakaná rozlúčka na Bertramke! (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA - Pražská Bertramka je ešte stále plná fanúšikov, ktorí tam dodnes prichádzajú, aby dali ikonickému spevákovi Karlovi Gottovi (†80) posledné zbohom. Kým niektorí si pamiatku zosnulého maestra uctili minútou ticha či pokojným zapálením sviečky, iní si neváhali popustiť uzdu a pred vilou Gottovcov si rovno zaspievali a zatancovali!

V čase, kedy sme s naším štábom prišli na Bertramku, sa pred domom nachádzalo množstvo fanúšikov. Už z diaľky bolo počuť ruch a ulicou sa ozývali Karlove hity. Tie zo svojich telefónov púšťali prítomní ľudia a neváhali si ani zaspievať. Nešlo však len o balady. Z reproduktorov zaznela napríklad aj legendárna Lady Carneval. V tom momente niektorí začali spievať ešte hlasnejšie a dokonca aj tancovať.

Toto keby videl Gott! Nečakaná rozlúčka na Bertramke... Namiesto sĺz smiech a tanec!

Smútok nad smrťou speváka odrazu vystriedala dobrá nálada. Tým však Karla jeho obdivovatelia určite nechceli potupiť. Práve naopak. Zrejme si povedali, že žiaľu bolo dosť a svojím konaním chceli osláviť život speváckej legendy. No a z toho, čo je o maestrovi známe, je možné povedať, že nad ich správaním by sa vôbec nepohoršoval. Práve naopak. Určite by pochopil, že aj toto je jeden zo spôsobov, ako vzdať poklonu a rozlúčiť sa.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu