Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vdova po Gottovi vraj do zahraničia neušla: Úkryt jej poskytol miliardár... Len kúsok od Prahy!

Vdova po Karlovi Gottovi, Ivana, ušla s dcérami z Prahy. Zobraziť galériu (5)
Vdova po Karlovi Gottovi, Ivana, ušla s dcérami z Prahy. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Informácia o smrti hudobnej legendy Karla Gotta (†80) zasiahla celý hudobný svet, no najmä jeho najbližšiu rodinu. Prvotné informácie hovorili o tom, že vdova po maestrovi Ivana Gottová (43) tlak nezvládla a spolu s dcérami Charlottou (13) a Nellinkou (11) ušla do zahraničia. No to vraj nie je pravda - nachádzať sa majú len kúsok od Prahy. Úkryt im mal poskytnúť miliardár.

Už tri dni celé Česko a Slovensko neriešia nič iné, ako smrť Zlatého slávika Karla Gotta. Pred jeho vilou na Bertramke fanúšikovia zapaľujú sviečky a prinášajú kvety. I keď ide o krásne gesto, je pochopiteľné, že na vdovu po maestrovi Ivanu a ich dve malé deti, toho musí byť veľa. Aj preto mali v týchto ťažkých chvíľach odísť do zahraničia.

Pred vilou Karla Gotta sa hromadia sviečky a kytice.
Zobraziť galériu (5)
Pred vilou Karla Gotta sa hromadia sviečky a kytice.  (Zdroj: Profimedia)

Aspoň tak hovorili prvotné informácie. Český Blesk však aktuálne informuje, že v skutočnosti sa Ivana s dcérami nenachádzajú v zahraničí, ale len kúsok od Prahy - na západe Čiech. Pod ochrannými krídlami ich má mať kráľ kasín, miliardár Leon Tsoukernik (46), s ktorým sa Karel roky kamarátil. Práve on mal vdove poskytnúť úkryt.

Ivana tak síce odišla z Prahy, no stále je dosť blízko na to, aby mohla zariadiť všetko potrebné po skone jej manžela. „Nebudem čokoľvek ohľadom môjho kontaktu s rodinou Gottových verejne komentovať,“ napísal Blesku miliardár.

Českí novinári zistili, že práve v jednej z jeho luxusných nehnuteľností sa má aktuálne rodina zdržiavať. „Tam chce zotrvať čo najdlhšie, najlepšie až do chvíle, kedy bude musieť vyraziť späť do Prahy na prípravy poslednej rozlúčky s jej mužom,“ povedal zdroj. 


Vdova po Gottovi (†80) konečne prehovorila: Detaily poslednej rozlúčky s maestrom!


Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu