Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Priznanie Kristíny Kövešovej: Šibačka jej nechýba... Bitku si užije v robote!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (6)
Kristína Kövešová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Iba pred pár dňami ocenili investigatívnu prácu Kristíny Kövešovej (35) televízni diváci, ktorý jej v ankete OTO odovzdali najviac hlasov v kategórii redaktor spravodajstva. Sympatická a nebojácna tmavovláska sa neraz stretáva s vyhrážkami či útokmi na svoju osobu. Práve preto sa teší na pokojné obdobie Veľkej noci, kedy sa vyhne šibačke.

Z Kristíny Kövešovej si už teraz berie množstvo ľudí príklad a snažia sa o to, aby bol náš svet krajší, plný pravdy a lásky. „Svet menia ľudia. Mne sa pravidelne stáva, že mi hovoria ľudia, ako naháňajú zlodejov, ako naháňajú zlodejky a rôznych kriminálnikov. Stretávam sa s mladými ľuďmi na školách, ktorí mi hovoria, že chcú zmeniť svet. A rozprávajú mi o tom, že byť in môže byť celkom fajn," prezradila nám Kika, ktorá má na ľudí aj cez obrazovku silný vplyv.

Markizáčka Kristína Kövešová často pod paľbou vyhrážok: O život sa nebojím!
Aj nebojácna investigatívna novinárka sa už však teší na oddych počas Veľkej noci. Žiadne veľké nákupy či prehnané prípravy však v pláne nemala. Tento kresťanský sviatok vníma aj s rodinou skôr cez duchovno. „Budú také chvíľky pokoja. Nerobím také veci, že by som veľmi nakupovala, alebo že by som to takto nejako materiálne vnímala. Ja sa teším, že budem so svojimi blízkymi, so svojimi zvieratkami, s ľuďmi, ktorých veľmi ľúbim a možno si tak aspoň na chvíľku oddýchneme a si užijeme jeden druhého," povedala pre Topky, ako bude tráviť sviatky.

S tými sa spájajú aj mnohé tradície a takmer v každej rodine sa nájde nejaká, ktorá je pre danú famíliu typická. U Kiky je to napríklad to, že u nich brat ani tatino nekúpu a nešibú. Hoci Kristína mala pár pokusov, keď sa postavila pred telku so slovami „Nič? Fakt nič?" a dočkala sa len odpovede „Uhni, nevidím."

Predsa len však oblievačka a šibačka patrí k týmto sviatkom a hoci má väčšina dievčat a žien z toho bolehlav, nás zaujímalo, či markizáčke to vyšibanie korbáčom nechýba. „Mňa bijú v práci dosť, takže nie," smeje sa sympatická redaktorka. Viac sa o práci odvážnej markizáčky a o tom, ako trávi Veľkú noc, dozviete v našom videorozhovore vyššie.

Kristína Kövešová sa na Veľkú Noc nemusí obávať ani vody, ani korbáča.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Kövešová sa na Veľkú Noc nemusí obávať ani vody, ani korbáča.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Kristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu