Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kristína Kövešová o nechutných praktikách na východe: Zaživa upaľujú psov, MÔŽETE pomôcť!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (4)
Kristína Kövešová (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Kristína Kövešová sa už dlho a naozaj aktívne venuje záchrane psov, a to nielen v rámci svojej práce, ale aj súkromne. Nie je ničím výnimočným, že slovenské útulky potrebujú pomoc od verejnosti, no situácia na východe Slovenska je naozaj kritická. Katastrofálne to tam vyzerá najmä vďaka osadám, kde sú zvieratá vo veľkom týrané a spomínané útulky nemajú dostatočné prostriedky na to, aby sa ich mohli ujať...

Z toho, čo rozpráva Kristína, až mrazí. V osadách sa k psom chovajú, akoby ani neboli živé tvory. Kristína hovorí o ich bití či dokonca konzumovaní a upaľovaní, najhoršie na celej situácii je to, že dospelí obyvatelia ani malé deti si prakticky neuvedomujú, že robia niečo zlé. Keď sa brunetka rozhodla zvieratá zachrániť, musela čeliť naozaj nepríjemnému prekvapeniu. Útočiská pre štvornohých chlpáčov skrátka nemajú prostriedky na to, aby sa ich mohli ujať.

Kristína Kövešová o nechutných praktikách na Východe: Zaživa upaľujú psov, TAKTO môžeme pomôcť!

Aj preto sa Kristína rozhodla rozbehnúť krásnu iniciatívu a spustila zbierku pre útulok na východe Slovenska, ktorý sa o psíkov stará. Pomôže skutočne každá maličkosť, či už obojky, vôdzky alebo deky, najdôležitejšie je samozrejme to, aby bolo zvieratá možné nakŕmiť. Túto zbierku sa rozhodla podporiť redakcia Topky.sk a ak máte záujem urobiť to isté, stačí naozaj málo – dary pre útulkáčov sa zbierajú priamo v Záhorskej Bystrici, kde sídli Televízia Markíza. Pozrite si aj náš videorozhovor s Kristínou, aby ste sa o celej situácii dozvedeli viac!

Viac o téme: Kristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu