Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda z Oteckov priznala farbu: Bude sa vydávať!

Povedala áno! Zobraziť galériu (7)
Povedala áno! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Už niekoľko rokov žije v usporiadanom a šťastnom vzťahu so svojím partnerom. Seriálová Simča má za sebou už celú jednu dekádu po boku partnera Juraja, s ktorým vychováva svoju malú dcérku Emku (3). Dvojica už však pristúpila aj k ďalšiemu dôležitému kroku a Zuzana Porubjaková (33) na žiadosť o ruku povedala áno!

Herečka Zuzka Porubjaková aktuálne stvárňuje čašníčku Simču v markizáckych Oteckoch. Okrem tejto úlohy si zahrala v Odsúdených či Paneláku. Jej seriálové postavy láske zatiaľ veľmi nepriali, no v reálnom živote má už 10 rokov stabilného partnera a vychovávajú spolu malú Emku.

V seriáli dvojičky bola v sladkom očakávani.
Zobraziť galériu (7)
V seriáli dvojičky bola v sladkom očakávani.

Hoci sa slovo svadba u nich zatiaľ veľmi neskloňovalo, predsa len Juraj nakoniec pokľakol pred svoju vyvolenú a požiadal ju o ruku. Zuzana prezradila Novému času pre ženy, že je zasnúbená od mája, pričom celá romantika prebehla v New Yorku na Washington square.

Zuzke sa na ľavom prstenníku črtá zásnubný prsteň.
Zobraziť galériu (7)
Zuzke sa na ľavom prstenníku črtá zásnubný prsteň.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hovorí sa, že svadba by mala byť do roka a do dňa od prísľubu, že nejaká vôbec bude. Zuzka s partnerom by to vraj mali stihnúť do nasledujúceho mája. Obrovskú dedinskú veselicu ale nech hostia radšej nečakajú. Podľa jej slov pôjde skôr o žúr pre kamarátov. Zuzke srdečne blahoželáme.

Viac o téme: Zuzana Porubjaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu