Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Partlová vytočená do nepríčetna: Špina, smrad, výkaly... Vysnívaná dovolenka sa zmenila na HOROR!

Mirke Partlovej sa dovolenka v Indii začala nepríjemným šokom. Zobraziť galériu (12)
Mirke Partlovej sa dovolenka v Indii začala nepríjemným šokom. (Zdroj: Instagram M.P.)

INDIA - Herečka Mirka Partlová (33) je známa tým, že počas letných divadelných prázdnin sa zmení na vášnivú cestovateľku. Veď len počas tohto leta stihla navštíviť Sardíniu, Londýn a nakoniec si nechala svoju vysnívanú krajinu - Indiu. No výlet sa hneď v úvode zmenil na čistý horor. Všade špina, smrad, výkaly... Blondínka bola pekne vytočená!

Toto si nepredstavovala ani v najhoršom sne! Mirka Partlová trávi celé leto niekde na cestách. V divadle majú prázdniny, a tak voľný čas využíva na cestovanie. V priebehu mesiaca bola už na Sardínii, v Londýne a aktuálne sa spolu s priateľom Matejom nachádza vo svojej vysnívanej destinácii - v Indii. 


Zamilovaná Partlová: Užívala si dovolenky s mladým frajerom, ale... Krutá rana pre jej vzťah! 


Dovolenka v „raji“ sa však s príchodom na hotel doslova zmenila na horor. „Keď sme ‚nejako‘ (anglicky to veľmi s ujom nešlo) vysvetlili, kde bývame, kývol a šiel. Predierali sme sa rušným mestom, špinavými uličkami, až sme dorazili k ‚Mail Bazar‘. Myslela som, že som už videla skoro všetko alebo som si to vedela aspoň predstaviť. Ale NIE!“ začala opisovať nepríjemný zážitok na Instagrame Partlová. 

„Bazar, kam aj taxikár odmietol ísť... Špina, smrad, trhová mafia, kravy, výkaly, voda, blato... Celý odpad sveta na jednej kope. A hostel v strede toho celého!“ dôverne opísala miesto herečka, ktorú to, čo na vlastné oči videla, poriadne vytočilo. „Priznám sa... Prišla som po vchodové dvere! Možno mali aj šťastie, lebo adrenalín som mala vyše hlavy!“ netajila Mirka. 

Na nechutnom mieste nemienila zotrvať ani minútu. „Otočila som sa a zamierili sme do prvého turistického centra s nádejou, že nám pomôžu! CHYBA!“ podelila sa s fanúšikmi Partlová, ktorá si ubytovanie rezervovala cez internet. Nuž, zverejnené fotky a recenzie zjavne „trošku“ klamali. 

Vysnívaná dovolenka Mirky Partlovej v Indii odštartovala nepríjemnou fackou.
Zobraziť galériu (12)
Vysnívaná dovolenka Mirky Partlovej v Indii odštartovala nepríjemnou fackou.  (Zdroj: Instagram M.P.)

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu