Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenská herečka po supertajnej svadbe: Obrovská zmena v živote!

Mirka Partlová je vydatá. Zobraziť galériu (6)
Mirka Partlová je vydatá. (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Už to viac neututlú! Ešte v polovici januára sa v kuloároch slovenského šoubiznisu začalo hovoriť o tom, že herečka Mirka Partlová (33) sa v tajnosti vydala za o deväť rokov mladšieho Mateja Gálisa - syna športového moderátora Stanislava Gálisa. A teraz...

Ešte v januári na premiére predstavenia Rozum a cit mladomanželov prezradila obrúčka, ktorú mala Mirka po celý čas na ruke, rovnako ako zásnubný prsteň. Ich áno však nesprevádzala žiadna gýčová pompéznosť. Supertajná svadba sa mala odohrať v priestoroch svadobnej siene Mestského úradu Vajnory v intímnej atmosfére.

Počas premiéry hry Rozum a cit zdobila Mirkin prst obrúčka.
Zobraziť galériu (6)
Počas premiéry hry Rozum a cit zdobila Mirkin prst obrúčka.  (Zdroj: Divadlo Nová scéna)

Hoci sa ich obrad napokon prevalil, dvojica po celý čas zatĺkala a k tomu, že si povedali áno, sa vyjadriť nechcel ani jeden z nich. Prekvapenie nad svadbou vtedy dokonca neskrýval ani otec ženícha, ktorý tvrdil, že o ničom nevie. Dnes je už však všetko inak.

Mirka Partlová už nosí priezvisko svojho partnera Mateja.
Zobraziť galériu (6)
Mirka Partlová už nosí priezvisko svojho partnera Mateja.  (Zdroj: archív topky)

Mirka sa totiž odhodlala ku kroku vpred a verejne začala používať priezvisko svojej lásky. Ponechala si však aj to dievčenské. Za všetko hovorí rozpis postáv a hercov, ktorý sa nám do rúk dostal počas nedávnej premiéry Márie Terézie na Novej scéne. Medzi účinkujúcimi sa, samozrejme, nachádza aj herečka. Pred priezviskom Partlová sa však píše ešte jedno, a tak sa z muzikálovej hviezdy oficiálne stala pani Gális Partlová.

Viac o téme: Mirka PartlováMatej Gális
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu